Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

ALDAIA 76 – NBALZIRA 70

Partit corresponent a la Jornada 15  d’Autonòmica Grup C  jugat el passat dissabte en la pista de l’Aldaia.

Per segona jornada consecutiva el NB ALZIRA va estar a punt de donar la sorpresa però de la mateixa manera que la setmana pasada el partit se li va escapar en els últims minuts víctima del cansanci i d’una banqueta massa reduïda.

NBAlzira Autonòmica vs Paterna (3)

L’equip amb Alberto Lahoz en un temps mort.

A causa de les lesions, l’equip alzireny acudia a Aldaia amb tan sols 7 efectius, 6 jugadors del primer equip i un junior, que en tot moment van donar la cara i posaren contra les cordes a l’equip local que comptava amb 12 homens sí va poder donar descans a tots ells i arrivar més frescos als minuts decisius.

El primer quart va ser de poca anotació i per la gran igualtat,  una mostra del que seria la resta del partit, sense que cap dels contendents se’n anara de més de 3 punts, arribant 13-14 a la fí del quart.

En el segon el NB ALZIRA aconseguia un valuós avantatge de 6 punts, pero un parcial de 8-0 i dos accions finals del pivot local Blanco, posaven per davant Aldaia (28-26) en el moment d’arribar a l’Equador del partit.

Tot i la falta de rotacions i l’absència de pivots, els d’Alberto Lahoz protagonitzaren un gran tercer quart i de la mà del seu capità “Muri” aconseguien ficar-se 3 punts per davant abans d’afrontar els 10 minuts finals. Les coses se complicaren per als alzirenys amb l’eliminació per personals del base Pau Ros però malgrat esta nova adversitat l’encontre semblava abocat a decidir-se en els instants finals i així havera estat de no ser pel jugador local Sanchez que amb 3 triples consecutius va posar en franquicia l’encontre a falta de poc més de dos minuts (69-61) i encara que els blaugrana ho intentaren ja no va ser possible donar la volta al marcador.

Encomiable esforç de tots els jugadors alzirenys que van ser mereixedors d’una millor recompensa. En tot cas, la bona dinámica de joc dels últims partits ens permet afrontar esta segona volta que acaba de començar amb la convicció de que més prompte que tard l’equip podrá abandonar els llocs de descens que ara ocupa.

Tampoc tingueren millor sort els altres equips del club. El Senior B NB ALZIRA-TALLERES MESTRE ALBERIC va caure en Anna 73-67 en el seu intent per assaltar  el tercer lloc de la classificació. També va eixir derrotat (72-61) el Junior Base Sportleader en la seua visita a Xàtiva, ensopegada que el deixa una mica despenjat dels llocs d’ascens, si bé encara queden molts partits per tornar a enganxar-se als llocs de privilegi.

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials