Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

CB DON BOSCO VALENCIA 84 – 63 N.B. ALZIRA

Partit corresponent a la jornada 16 del Grup B de la Categoria Autonòmica Sènior Masculí jugat la vesprada del dissabte.

Les baixes de diferent índole, unes més justificades que altres, continuent sent una pesada llosa que dificulta l’ansiada remuntada en la classificació del N.B. ALZIRA.

En la visita a la pista de Don Bosco, un equip de mitat taula, equip acudia amb 8 jugadors, quatre seniors i quatre juniors de primer any.

Tot això el començament va ser més que esperançador ja que els alzirenys s’imposaven en el primer quart 12-19 amb bona defensa, joc vibrant i amb una important aportació del més joves. El segon quart es decantava cap als locals que aconseguien retirar-se als vestidors amb un lleuger avantatge de 5 punts (38-33).

El NB ALZIRA va continuar realitzant un partit molt seriós i si be tenia dificultats per ficar-se davant al marcador, les diferències no sobrepassaren mai els 5 punts del descans. El partit va continuar obert i molt disputat fins que en els dos últims minuts i mig del quart, els locals aconseguien un parcial de 12-0 per arrivar amb 61-47 a la fi del mateix.

L’equip alzireny no va baixar la guardia però eixa distància ja semblava molt difícil de superar davant un equip amb molta més alçada i experiència. Així s’arrivaba al 84-63 final que tot i el meritori partit dels jugadors d’Alberto Lahoz no el serveix per abandonar els últims llocs de la classificació.

La pròxima jornada visitarà el Pérez Puig un rival directe, CB Escolapias-Petraher, en el que possiblement siga un partit decisiu per a la trajectoria del NB Alzira esta temporada.

Des d’aci volem convidar a tots els aficionats alzirenys a acostar-se el proper dissabte al Pavelló.

El segon equip que milita en Primera Zonal NB ALZIRA-TALLERES MESTRE ALBERIC s’imposava per un contundent 58-84 a la pista del Bàsquet Alcàsser i continua ocupant el quart lloc de la classificació.

Pel altre costat el Junior BASE SPORTLEADER-NOU BASQUET ALZIRA, després de l’ensopegada de la setmana anterior, recuperava les bones sensacions de joc i aconseguia una amplia victòria per 43-71 en la seua visita a Alcoi, quedant-se a tan sols dos victòries del primer classificat.

Senior A 2013 2014 1

L’equip d’Autonòmica està tenint un any ple d’imprevistos i moltes abcències.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials