Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Cadet Masc. C2Z IR FASE 2 Grup I Jornada 1

C.B. MASSAMAGRELL 49 – 67 NBALZIRA GRANA

El Cadet Grana del N.B. ALZIRA iniciava la Fase Campionat visitant la pista del C.B. Massamagrell, quart classificat del seu grup en la primera fase.

Després dels primers cinc minuts que resultaren prou igualats el partit va començar a decantar-se clarament a favor dels xicons de Vicent Hervàs que quan s’acabava el primer quart guanyaven ja 10-23.

El partit semblava trencar-se definitivament en el segon quart en que els alzirenys arribaren a tindre un avantatge de 19 punts (20-39) però la reacció final dels locals tornava a deixar la diferència al descans en 13 punts (26-39).

En la represa el N.B. ALZIRA va eixir decidit a sentenciar l’encontre i als 5 minuts obtenia una merescuda renda de 21 punts (28-29).

A partir d’este moment l’entrenador va aprofitar per fer rotar la banqueta i premiar l’esforç dels jugadors que menys participació estant tenint al llarg de la temporada i que el passat dissabte pugueren gaudir de més minuts que sense dubte els aprofitaran per guanyar confiança i continuar integrant-se en el bon nivell de joc de l’equip.

Important victòria dels cadets de primer any dels quals esperem puguen revalidar en esta fase els bons resultats de la primera.

L’única nota negativa va ser la lessió de Guillem als 3 minuts de partit, al qual desitgem una ràpida recuperació.

 

Cadet Masc. C1Z IR Grup E  FASE 2  Jornada 1

www.CBMARCELINA.com 58 – 67 GRUPHAC N.B. ALZIRA

Prou més complicada va resultar la visita del primer equip Cadet a Benifaió que  s’havia passejat durant la primera fase, en la qual va acabar com a líder invicte del seu grup de Nivell 3 amb un balanç de 10-0 i una mitja de 109 punts per partit.

Els nostres es van vore sorpresos per un inici trepidant dels locals que provocant nombroses pérdues de baló i atacant amb decisió i encert l’anella aconseguien d’eixida un parcial de 9-1, obligant a Alberto a demanar el primer temps mort. El GRUPHAC-N.B. ALZIRA va començar a serenar el seu joc i atacar amb més inteligència, axí que després dels 10 primers minuts ja s’havia acostat 17-15, tot i els 3 triples transformats pels locals.

En el segon quart els alzirenys començaren a portar el comandament del partit, arribant a gaudir de 8 punts d’avantatge (23-31) a falta de 2 minuts, diferència que finalment Benifaió aconseguia retallar a la mitat (30-34).

Després del pas per vestidors GRUPHAC-N.B. ALZIRA estirava la diferència a 10 punts (30-40) i semblava encarrilar definitivament l’encontre, però la inoportuna lessió en el muscle de Miquel, màxim anotador alzireny, i la reacció local de la mà dels triples del seu capità Victor Corts, les penetracions de Josep Orobal i el bon joc interior del seu pivot num. 17 propiciaven un parcial de 10-0 amb el que els locals aconseguien igualar a 40. Afortunadament, en este moment va apareixer Omar que va protagonitzar el seu millor partit de la temporada, i amb les seues cistelles i les de Damian, que va mantindre un intens duel tot el partit amb el pivot local, donaven un lleuger avantatge per encarar el quart decisiu (44-48).

D’exida, una nova cistella del num. 17 i un altre triple de Victor Corts (4 al llarg del partit) posaven de nou a Benifaió per davant després de molts minuts. El quart va transcorrer amb intercanvi de cistelles i diferències mínims al marcador. S’entrava a l’últim amb un xicotet avantatge de 5 punts que ràpidament era rebaixat a 3 desprès d’una cistella d’Orobal. Afortunadament la  tensió i els nervis que començaven a apoderar-se de la grada i la pista van quedar atenuats a falta de 30 segons amb el triple de Miquel, recuperat per als minuts finals, que posava el marcador 58-64, diferència que ja semblava insalvable per als locals i que encara Omar i el propi Miquel de tir lliure tingueren oportunitat d’estirar una miqueta més.

Bon partit de tot l’equip en el que volem destacar la meritòria actuació dels cadets de primer any Alvaro, Ignacio i Josep, que s’uniren als ja habituals Damian i Moises.

Esperem que a base de disciplina i treball, Gruphac allunye els fantasmes de la primera fase i siga capaç de lliutar per les posicions capdavanteres en esta Fase de Campionat.

Cadet Gruphac-Centronet

El Cadet Gruphac-Centronet amb els 5 companys del Cadet Grana que reforçaren l’equip contents per la victòria a Benifaió.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials