Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo_club_2012L’ N.B. ALZIRA va patir una nova derrota diumenge a domicili davant C.B. Alginet B. Els alzirenys tingueren un començament esperançador, sorprenent d’eixida als locals i gràcies al gran encert anotador de Vicent Sales, autor d’onze punts, aconseguia imposar-se en el primer quart 13-19.

Però els locals reaccionaren en el segon quart i en pocs minuts li donaven la volta al marcador. Amb un estat de moral massa frágil, els jugadors del N.B. ALZIRA foren víctimes de la seua falta de confiança i acabaren protagonitzant 10 minuts caòtics, tant en atac com en defensa que deixaven el partit molt favorable cap als de casa en arribar al descans (38-23).

La diferència a l’electrònic s’allargava als 20 punts a la fi del tercer quart (52-32) per a que finalment els visitants acabaren guanyant l’últim quart i maquillant el resultat que finalment seria de 64-52.

Les bones notícies vingueren de la mà del Senior B NBALZIRA-TALLERES MESTRE ALBERIC que després d’imposar-se 62-70 a la pista del Fem Basquet Canals ocupa la tercera plaça del seu grup de 1ª Zonal.

També els juniors masculí i femení que militen en categoría preferent obtingueren resultats positius. Les xiques guanyaven 26-37 en Oliva i ocupen el primer lloc del seu grup empatades amb el C.B. Verger. Per la seua banda els xics del BASE SPORTLEADER NBALZIRA aconseguien una treballada victòria 65-71 contra el C.B. La Vila i son quarts amb un balanç de 12 partits guanyats i 5 perduts.

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials