Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Barra Patrocinadores noticias

Aquestos son els partits del cap de setmana. Sols queden en joc els equips que tenien doble volta en la fase de grups de Copa. El Junior Femení juga ja aquest divendres el partit corresponent a la jornada 4 que va ser aplaçat en el seu dia front l’Alginet. El dissabte tornarà a jugar en la que serà ja l’última jornada de la fase de grup de Trofeu Federació front el Benifaió Roquette. Sols guanyant els dos partits les nostres xiques tindrien opcions a passar a la fase final pel títol de Copa. L’aleví, amb opcions de passar com a segon  la fase de grups, jugarà a Oliva.

COPA FEDERACIÓ 2014

Junior Fem. Especial Grup D Jornada 4 (Aplaçat el 25/5)
NB ALZIRA – C.B. ALGINET
06/06/2014 19:00 PAV PÉREZ PUIG (Alzira)

Junior Fem. Especial Grup D Jornada 6
NB ALZIRA – WWW.CBMARCELINA.COM ROQUETTE
07/06/2014 16:00 PAV MUNI FONTANA MOGORT (Alzira)

Aleví Masc. Preferent Grup C Jornada 6
C.B. OLIVA – NBALZIRA
08/06/2014 10:00 PAV MUNI OLIVA (Oliva)

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials