Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

streetball2014

Ha finalitzat la temporada però no el bàsquet a Alzira. Com cada estiu des de fa ja uns quans anys l’NBAlzira trau les cistelles al carrer, i per segon any consecutiu amb el patrocini de Preventiva Seguros i la col·laboració de Base Sportleader, Piscina Municipal d’Alzira, Diputació de Valencia i l’Ajuntament d’Alzira presentem el 2on Trofeu Preventiva Seguros de 3×3 Streetbasket.

Pereres Men, campions de la categoria Sènior Masculí l'any passat.

Pereres Men, campions de la categoria Sènior Masculí l’any passat.

El proper dia 28 de Juny la Plaça Major d’Alzira es convertirà de nou en la pista de joc de tots aquells que vulguem participar en la festa del bàsquet alzireny. En guany tenim novetats en els equips participants ja que els mes menuts podran endur-se el trofeu de les noves categories sub16 i sub12. Aquestes es sumen a les habituals categories per a majors de 16 anys enquadrades en Sènior Masculí i Sènior Femení. Per descomptat, l’inscripció es totalment oberta i esperem gran representació de jugadors i jugadores de tots els clubs i pobles amics. Esteu tots convidats a gaudir d’un dia de bàsquet amb amics, i no patiu per la calor, la Piscina Municipal obri les seues portes a tots els jugadors que vulguen descansar i refrescar-se.

Vos esperem!!!

Ací podeu descaregar el full d’inscripció.

Triptico 3x3 2014

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials