Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

streetball2014

Ja queda menys per al 2on Trofeu Preventiva Seguros de 3×3 Streetbasket! Aquest dissabte la Plaça Major d’Alzira es convertirà un any més en la pista de bàsquet de tots els amants d’aquest esport. Recordeu, categories Sènior Masculí i Femení i també Sub16 i Sub12 per a que els mes menuts també participen en la festa del bàsquet. El plaç d’inscripció contínua obert fins el dijous 26 de Juny, així que encara esteu a temps!!! Animeu-se!!!

 

Vos recordem que tindrem la col·laboració de la Piscina Municipal que ens obrirà les seues portes per poder descansar i refrescarmos entre partit i partit. També la cafetería Dreams ficarà a disposició dels participants esmorçars a preu reduït.

3x3_2013_Preventiva_Seguros (54) (1280x862)

Preventiva Seguros amb el bàsquet alzireny un any més.

 

Vos esperem!!!

Ací podeu descaregar el full d’inscripció. Podeu tramitar-ho via email (noubasquetalzira@yahoo.es) o anant a l’oficina del club en el Pol. Fontana Mogort que obri dimecres i divendres de 18.30 a 20.30 hores.

Triptico 3x3 2014

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials