Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

streetball2014

Demà es el dia, el bàsquet pren la Plaça Major d’Alzira i el 2on Trofeu Preventiva Seguros 3×3 Streetball San Bernat començarà donant-nos 12 hores de la modalitat mes espectacular del bàsquet com es el 3×3.

Per a tots aquells participants, publiquem el quadre de equips i horaris de totes les categories (Sènior Masculí, Sènior Femení, Sub-16 i Sub-12) en les quatre pistes que es muntaran per a l’ocasió. Cada grup te un códic assignat que podrà tobar en el full de la seua categoria amb el que es podrà trobar a full d’horaris i veure a quina hora juga.

Gràcies a tots el equips per la participació i a gaudir del bàsquet!!!

Consulta en quin grup està el teu equip fent click ací:

GRUPS_fem_sub_3x3_2014

GRUPS_Masc_3x3_2014

HORARIS_3x3_2014

Horaris partits 3x3 2014

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials