Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

2on TROFEU PREVENTIVA SEGUROS 3X3 STREETBALL SANT BERNAT

3x3_2014_-139258

La Plaça Major d’Alzira escenari del 3×3.

 

Aquest dissabte 28 de juny de 2014 s’ha disputat el IV Torneig de 3×3 Streetball organitzat per el Club Nou Bàsquet Alzira amb el patrocini de l’asseguradora PREVENTIVA SEGUROS per segon any consecutiu.

Des de les nou del matí, quan començava el torneig amb els primers partits de lligueta, fins les nou de la nit, quan es jugava l’última final, han passat per les quatre pistes instal•lades en la Plaça Major d’Alzira un total de trenta-cinc equips i cent quaranta jugadors, que dividits en les categories Sènior Masculí, Sènior Femení, Sub-16 i Sub-12 han sumat un total de vuitanta-vuit encontres entre classificatòries i fase final. Molts dels jugadors inscrits, a part dels alzirenys, provenien de localitats com Guadassuar, Alginet, Alberic, Benifaió, Algemesí, Manuel, Castelló de la Ribera, Canals i Xàtiva entre altres, demostrant el caràcter obert i acollidor del torneig. Agraïm a tots els jugadors, sobre tot als que de mes lluny venen i els clubs que han enviat gran representació de jugadors, la seua presencia.

Els primers equips en alçar les copes de campió i subcampió han sigut els participants de la nova categoria creada enguany, la Sub-12. “Los Lolos” amb jugadors de l’NBAlzira, vencien a la final als seus companys de club, l’equip “NBAlzia A”. El premis han sigut entregats per l’exjugador del Club Josep Doménech, que a més a més ha presentat la nova equipació blaugrana de l’NBAlzira per a la propera temporada.

3x3_2014_PREMIS-290

Josep Doménech entregà els premis de la categoria Sub-12

La següent final que s’ha jugat ha sigut la de la categoria Sub-16. Els “Retrapompers” d’Alginet, han guanyat en la final als alzirenys “Ferris Spartans”.

3x3_2014_PREMIS-292

José Andrés Hernández, regidor d’esports entregà el premi de campió sub-16 als Retrapompers d’Alginet.

3x3_2014_PREMIS-291

Els subcampions els locals “Ferris Spartans”.

A continuació, ha sigut el torn dels majors. Pel que fa a la categoria Sènior Masculí, el campió ha sigut l’equip de “Los Primos”, conjunt format per jugadors d’Alzira i Alberic. L’equip format per jugados de Guadassuar i Algemsí “Han Llamao”, han sigut els finalistes.

3x3_2014_PREMIS-295

“Los Primos” campions en la categoria Sènior Masculí.

3x3_2014_PREMIS-294

Els xics del CB Guadassuar “Han Llamao”, que mai fallen al nostre 3×3 quedaren segons.

L’última final disputada, la de la categoria Sènior Femení, ha tingut com a equip vencedor a “Pivotassos” amb ex-jugadores de l’NBAlzira. Les xiques d’Alginet “Tomato Team” han quedat sub-campiones.

3x3_2014_PREMIS-298

Amb tres exjugadores del Sènior Femení d’Alzira, “Pivotassos” es proclamren campiones de la categoria Sènior Femení.

3x3_2014_PREMIS-297

Les joves “Tomatos Team” procendents del CB Alginet aplegaren a la final.

També s’ha fet entrega dels premis als millors jugadors locals. En l’apartat Sub-12 el trofeu ha sigut per a la jugadora Laura Bodenlle i en Sub-16 per a Ferràn Andrés. En categoria Sènior Masculí el guardó ha sigut per a Jesús Heredia. En l’apartat de Sènior Femení, l’exjugadora de l’NBAlzira Laura Martínez ha sigut la guanyadora.

3x3 2014 PREMIS INDIVIDUALS

Els millors de cada categoria: Dalt Laura Bodenlle (Sub12) i Ferràn Andrés (Sub16). Baix Jesús Heredia (SR. Masc.) i Laura Martínez (SR. Fem).

L’entrega de trofeus ha estat de la mà del regidor d’esports José Andrés Hernández i els representants de PREVENTIVA SEGUROS Almudena Benítez i Fernando Chicharro. L’NBAlzira agraeix la seua presencia i col•laboració per fer possible un any més l’oportunitat de poder apropar i mostrar el bàsquet a tots els alzirenys.

Agraïm a PREVENTIVA SEGUROS pel seu patrocini i recolzament un any més, com també a la resta de col•laboradors sense els quals no hauria sigut possible aquesta festa del bàsquet alzireny, com son Base Sportleader, Cafetería Dreams, Autoescuela Ricardo i Piscina Municipal d’Alzira.

Totes les fotos a la nostra galeria Flickr: www.flickr.com/nbalzira i al Facebook del club: www.facebook.com/noubasquet.alzira

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials