Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Pretemporada NBA

Imatge de la pretemporada 13-14

Per a començar la lliga amb bon peu hi ha que preparar-se físicament de forma adequada. Així doncs, l’NBAlzira convida a tots els jugadors, i tots aquells que no ho són però estan pensant apuntar-se per a la propera temporada que està a punt de començar, a participar en la pretemporada que farem al Poliesportiu Jorge Martínez “Aspar”. Treballarem durant cinc sessions d’hora i mitja els dies 22 , 25, 27, 29 d’agost i  l’1 de setembre. Les sessions començaran a les 19.15 hores.

La pretemporada està pensada per a tots els jugadors i jugadores de les categories des d’infantils fins a sèniors. Treballarem el nostre cós amb exercicis de força i resistència i farem xocs en grup per divertir-nos mentre tornem a agafar el ritme i l’agilitat que de segur l’estiu ens ha fet perdre a molts.

Recordem: Primer dia d’entrenament serà el divendres 22 d’agost a les 19.15 hores.

La primera setmana de setembre, una vegada finalitzada la preparació física al Jorge Martínez “Aspar”, començaran els entrenaments en pista tant en el Pérez Puig com en el Fontana Mogort per als mes menuts.

Vos esperem a tots!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials