Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

lliga-valenciana

Aquest dissabte comença la competició de la Lliga Valenciana el nostre Junior Base en la categoria Junior Masculí Especial. Enquadrat en el grup B, els rivals dels nostres a la fase de grups son el CB Escolapias i el CB Alginet.

Jornada 1
BASE SPORTLEADER NB ALZIRA – C.B. ESCOLAPIAS A
13/09/2014 16:30 PAB MUNI PEREZ PUIG (Alzira)

El Junior Femení comença amb jornada de descans i debutarà a la Lliga Valenciana el cap de setmana del 20 i 21 de setembre.

En la FAP, el nostre Infantil ja ha jugat els dos partits de la fase de grups i aquesta jornada descansarà i quedarà a l’espera del resultat de l’enfrontament entre els altres dos equips del grup, Martinez Valls i l’NB Alcoi per veure si te opcions de passar a la Fase Final de la FAP Nivell 2.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials