Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Un Sènior amb les baixes de tres teòrics titulars i amb un sol pivot sucumbeix al joc interior d’un Muro Bàsquet molt superior.

Sènior Masculí Preferent – Grup C – Jornada 1.

NBAlzira 45-77 Muro Pub-Autobús.

NBALZIRA vs MURO

Fèlix va ser el màxim anotador del locals amb 21 punts.

Partit de novetats al Pérez Puig el passat dissabte. Estrena d’una nova temporada i nova categoria per a la inèdita plantilla que integra l’equip Sènior de preferent. El rival, ja a priori un dels candidats a estar dalt en la taula, sobre tot, i tal com poguérem veure, per l’alçada i pes del seu joc interior, va ser superior en tot moment. Just en la pintura estava la mancança mes gran amb la que el nostre equip afrontava el partit, ja que de les tres baixes, dos eren de jugadors interiors, quedant només Raül Cebrián com únic pivot de l’equip.

Ja en el primer quart es varen veure la distancia que a aquestes altures de temporada recent iniciada hi ha entre els dos equips. Muro, amb un equip complet, veterà i coneixedor de la categoria, no permetia cap tir fàcil als nostres. L’anotació dels visitants era regular mentre que la dels locals provenia d’escassos moments d’inspiració individual. La superioritat al rebot del Muro permetia sumar al contra colp als de negre que ràpidament es distanciaren en el marcador, quedant a la fi dels primers deu minuts 12-21.
Poc va canviar en el segon quart. Els de Muro es sentien superiors i la falta de pivots dels locals els impedia lluitar de igual a igual en la pintura. Segones opcions desprès de rebot en atac del Muro feia impossible apropar-se als locals en el marcador. En aquest quart l’atac local va entrar en curt circuit, i malgrat que la defensa no donava res per perdut, la falta d’anotació deixava un parcial de 4-14 de nou per als locals.

Després del descans l’NBAlzira intentà canviar la tònica del partit. Amb molta més intensitat defensiva, amb més pressió i ajudes, es va aconseguir ficar en dificultats les transicions en atac del Muro. Balons recuperats en camp contrari i una major confiança en atacs curts i menys elaborats donava un poc d’aire als locals. Malgrat el canvi de joc i de que la millora dels locals era evident conforme anaven passant els minuts, el tercer quart fou de nou per als visitants (10-20). Ja en l’últim quart, amb l’equip encomanat a l’espenta de Félix en atac, gran encert del capità en aquest quart, l’NBAlzira va poder endur-se l’últim període per 21-20.

Així doncs, mal sabor de boca en l’estrena de la temporada 14/15 en un partit que no venia en el millor moment per als nostres que amb baixes importants tingueren que fer front a un molt bon equip candidat al títol. El nostre equip va comptar amb l’ajuda del Junior Joan Fillol que va gaudir de molts minuts de qualitat sobre tot en l’aspecte defensiu. Esperem que amb l’acumulació de més entrenaments d’aquest nou col·lectiu i amb el retorn de Fran Teruel, Rafa Roca i Javi Ortiz el proper partit front el Chem Mecanitzats – Va de Bàsquet d’ Algemesí el dissabte vinent (18 hores Pavelló Algemesí) notem una notable milloria.

NBALZIRA vs MURO

Bons minuts del junior Joan Fillol que debutava amb el Sènior de Preferent.

Pel que fa als altres dos parits del dissabte on els dos juniors masculins també estrenaven temporada, aquestos foren els resultats:

Junior Masc. Preferent – Grup C – Jornada 1.
Base Sportleader NBAlzira 71 – 58 Eset Ontinent

Els de Dani Cuenca tingueren un dur encontre que es va decidir tan sols en l’últim quart a favor dels nostres. Treballada victòria.

JUNIOR_BASE_VS_ONTINET-1010

Eric penetra a cistella en el partit del Junior Base Sportleader front l’Eset Ontinet.

Junior Masc. 1ª Zonal – Grup D – Jornada 1.
CB Anna 77 – 45 NBAlzira Grana

Complicat encontre per als juniors de Fran Pérez que no tingueren massa opcions front als xics del CB Anna. Hi haurà que continuar treballant.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials