Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo_club_2012

Segona jornada de lliga per al Sènior Masculí de Preferent, que si bé recuperava a dos de les tres importants baixes del primer partit, no va poder guanyar a l’equip local que s’endugué el partit per 65-47, malgrat la millora del joc dels nostres.

SÈNIOR PREFERENT GRUP C – JORNADA 2
CHEM MECANITZATS VdB ALGEMESÍ 65-47 NBALZIRA

Partit jugat en el Pavelló Municipal d’Algemesí el dissabte de vesprada. Amb les reincorporacions de dos jugadors de joc interior, que tanta falta varen fer en el primer partit de lliga, els nostres es presentaren amb l’única baixa de Fran Teruel que continua la seua complicada rehabilitació. Així doncs, amb un planter mes compensat l’equip donà la cara en tot moment, però continua pagant el poc encert en atac i la baixa puntuació. Així ho mostren els parcials de la primera part on manaven les defenses per damunt dels atacs. Encara que la millora en el joc, sobre tot amb els jugadors interiors, era notable, els punts costaven un món de fer. Tan sols una acceptable defensa permetia als nostres mantenir-se dins de partit obligant a una baixa anotació a un equip local molt ben estructurat. Al descans 26-19 per als locals. (1Q: 15-11 / 2Q: 11-8).

Pocs partits es poden guanyar amb una anotació de 19 punts al descans, i l’equip tornà a pista amb la intenció de millorar en atac fora con fora, veient a més a més que la defensa no fou dolenta en cap moment. Les pèrdues de possessió tampoc foren el major problema dels nostres, a diferencia del primer partit de lliga. En aquest tercer quart, prou parell, tan sols l’encert puntual en la línia de tres va fer decantar el quart de nou per als locals, però al menys els nostres augmentaven l’anotació. (17-14 en el 3Q).

Amb el marcador amb 43-33, però amb la sensació de continuar tenint opcions a lluitar la victòria fins l’últim minut, s’arribava al quart definitiu. Un bon final de tercer quart i principi de l’últim va permetre als nostres ficar-se a 8 punts. A partir d’ací el Va de Básquet, amb molta mes confiança, va ser capaç de muntar una sèrie de contracolps, alguns finalitzats amb dos més un, que sumat al dos minuts i mig sense anotació dels nostres, va decantar la victòria per a l’equip local. L’últim tram, amb un joc mes desesperat per part nostra, va permetre als locals traure la distancia en el marcador que mostra el resultat final. (65-47)

La pròxima jornada serà de descans per als nostres, sent el pròxim partit el dia 1 de novembre a Moixent. Amb dos jornades finalitzades son els del CD San Pedro de Moixent els que encapçalen la classificació amb dos victòries.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials