Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 6 – N.B. ALZIRA BENJAMÍ 56

Els Benjamins gaudiren d’una plàcida matinal a Benifaió aconseguint els 50 punts d’avantatge que obliguen a tancar acta cap en els últims minuts de la primera part, si bé el resultat real a la fi del sis temps reglamentaris fou de 8 -71.

Los benjamines ganaron su segundo partido.

Los benjamines ganaron su segundo partido.

L’equip de Benifaió va presentar menys resistència de l’esperada, si bé és cert que degut a les nombroses baixes per malaltia dels seus components comptava tan sols amb 6 jugadors.

 Els alzirenys estiguerent liderats per Carles Soler, màxim anotador i rebotejador del partit (23 punts i 4 rebots) qui va estar molt ben secundat per l’encert en el tir de Ferran i Jorge, així com per la gran visió de joc d’Enric Pelufo que va encapçalar la taula d’assitències.

 L’equip que incorpora un bon nombre de jugadors de primer any continua millorant partit a partit. Este bon resultat deu d’animar als nostres menuts per a continuar deprenent i millorant, sense confiar-se perquè sense dubte vindran partits més difícils.

Mira las estadísticas del partido haciendo clic aquí.

N.B. ALZIRA ALEVÍ 71 – SENIA INFORMATICA C.B. ALGEMESÍ 40

L’equip Aleví va complir el pronòstic imposant-se a Algemesí sense massa complicacions però també sense practicar un joc especialment lluït per al que s’espera d’este grup de jugadors.

El més interessant de l’encontre va ser el duel de bases entre Miquel Sanjuan i el visitant Víctor, jugador molt ràpid i hàbil que va obligar a l’alzireny a jugar amb total concentració en cada un dels períodes que es trobaren els dos a la canxa.

Miquel, tuvo un gran partido.

Miquel, tuvo un gran partido.

Víctor ,amb 11 punts va ser el màxim anotador del seu equip que es va mostrar molt dependent d’este jugador, baixant molt la seua capacitat ofensiva cada vegada que Víctor es trobava a la banqueta. Així, si be Miquel hagué de lliurar-se a fons per a registrar els seus 19 punts i al temps intentar defendre al seu oponent, l’oposició que trobaren Josep i Miquel Nadal, els altres organitzadors del joc, va ser molt més reduïda.

 Al descans s’arribava 37-22 favorable a Alzira, avantatge important però que no deixava el partit completament sentenciat. El quart període amb un parcial de 16-2  decantava el partit clarament cap als nostres. El cinqué periode tornava a ser per als de casa 10-5 per que finalment els d’Algemesí aconseguiren reduir distàncies amb un parcial de 8-11 en l’últim temps.

 Malgrat esta còmoda victòria l’equip va mostrar una falta d’intensitat en defensa que serà necessari millorar de cara als propers enfrontaments. Els nostres Alevins han fet els deures guanyant estos tres primers partits tal i com s’esperava d’ells però ara arriben dos jocs molt importants contra Alginet i Xàtiva que ens permetran calibrar les aspiracions d’este grup.

S’acaben les victòries fàcils. A partir de ja serà menester jugar al 200%.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials