Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
GALA_ESPORT_ALZIRA_2015_-1000

Ferran reb de l’alcaldessa Elena Bastida el reconeixement al seu treball al club.

El passat dijous va tindre lloc en la Sala Rex d’Alzira la Gala de l’esport d’Alzira organitzada per l’Excel·letíssim. Ajuntament d’Alzira de la mà del seu regidor d’esports José Andrés Hernández i presentada pel periodista David Chordá. En la gala van estar presents tots els clubs esportius de la ciutat i entre ells una ampla representació de la junta directiva del nostre club de bàsquet.

L’objectiu de la gala, així ho expressava tant el regidor d’esports com l’alcaldessa Elena Bastidas, era donar reconeixement a totes aquelles persones que desinteressadament treballen i ocupen gran part del seu temps pel be de l’esport local. Cada club de forma individual va guardonar aquella persona que reunia aquestes condicions dins del seu esport.

GALA_ESPORT_ALZIRA_2015_-1003

Familiars i part de la junta directiva acompanyaren a Ferran a la gala.

En el cas de l’NBAlzira, la junta directiva va acordar amb total unanimitat, que aquest guardó fora per a Ferran Soler. Molts son els motius pels quals Ferran es mereix aquest reconeixement; aquest va ser el text que el presentador David Chordá va expressar des de l’escenari:

 

“La vinculació de Ferran amb el bàsquet va començar en 1983 quan amb tan sols 12 anys i degut a la seua alçada i fortalesa física ja jugava amb l’equip juvenil del C.B. Alzira. En els anys posteriors va jugar també en els equips Junior i Senior fins que en la temporada 1988-89 va fitxar per l’equip Juvenil del C.B. Caixa Carlet que en aquell moment militava en categoria Nacional. Després de tres anys a Carlet va tornar a Alzira on va jugar dos temporades més a l’equip Senior. En 1994 i amb 23 anys va deixar la pràctica del bàsquet que va reprendre molts anys mes tard quan en 2009 es va constituir l’equip Senior B del Nou Bàsquet Alzira al que va aportar la seua experiència i tenacitat durant tres temporades i amb el que va ascendir a 1ª Categoria Zonal.

Ferran Soler forma part de la directiva del N.B. Alzira des de l’any 2007 la major part del temps com a Responsable de Material i Secretari del Club. Però els càrrecs no aprofiten per a descriure l’aportació de Ferran al club perquè ell és capaç de fer de tot.

Sempre es pot comptar amb ell per treballar en qualsevol de les activitats del club: organitzar la presentació, un torneig de mini bàsquet o el 3×3 de la Plaça Major. Es estrany arribar al pavelló i no trobar-se’l veient un entrenament o animant a qualsevol equip del club des de la grada. I si fa falta també es capaç de vestir-se de curt i participar en els entrenaments de l’equip Senior per a que els joves jugadors s’acostumen a vore’s les cares amb pivots de dos metres i més de 100 quilos de pes com ell.

Qualsevol col·lectiu necessita gent desinteressada i sempre disposada a treballar pels demés i el Nou Bàsquet Alzira te la sort de comptar amb Ferran Soler Llombart.”

GALA_ESPORT_ALZIRA_2015_-1001

Gran treball a l’organització de José Andrés Hernàndez i David Chordá.

GALA_ESPORT_ALZIRA_2015_-1002

Foto de familia amb tots els guardonats.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials