Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Aleví temporada 2008-09 que es va enfrontar a Alginet en la semi-final de las Festa del Mini-Bàsquet. La meitat de l'equip jugarà també el dissabte

Aleví temporada 2008-09 que es va enfrontar a Alginet en la semi-final de las Festa del Mini-Bàsquet. La meitat de l'equip jugarà també el dissabte

L’equip Aleví ha començat la temporada amb peu ferm guanyant amb autoritat els tres primers partits disputats. Ara el calendari es complica i en les dos pròximes jornades els nostres xicons es voran les cares contra dos dels equips més forts de la categoria: Alginet i Xàtiva.

L’equip Benjamí rep al Fontana Mogort al C.B. TAVERNES C

El primer repte per als Alevins tindrà lloc el proper dissabte a les 10 del matí al Pavelló Municipal d’Alginet on es disputa un dels partits més esperats de la temporada. Després de guanyar els seus dos primers partits contra Anna i Algemesí, els d’Alginet van caure la passada setmana a casa davant el N.B. Xàtiva. Sense dubte açò els farà eixir amb la màxima concentració contra Alzira. Els equips d’Alginet s’han caracteritzat sempre per tindre jugadors tècnics que practiquen un bon bàsquet, aspirant sempre a ocupar el lloc més alt de la classificació i dos derrotes en quatre jornades no entren en els seus plans.

Però no ho van a tindre fàcil. Encara que els resultats han segut òptims, Villa, eixe entrenador que ha fet de la discreció una senya d’identitat, encara espera més del seu equip. Proba d’això és que després de guanyar l’últim partit per 31 punts, no prou satisfet amb el rendiment dels seus jugadors, els va sotmetre a una sessió de ratlles. Evidentment, Villa espera encara més dels seus xics, i això va ser un toc d’atenció per que no es confien. Este equip, com el de l’any passat, pot guanyar a qualsevol però per això fa falta jugar com un vertader equip, amb la màxima intensitat i contant amb l’aportació de tots.

Eixir a jugar, divertiu-vos i si pot ser guanyeu! You’ll never walk alone!

N.B. ALZIRA BENJAMÍ – C.B. TAVERNES C AL FONTANA MOGORT

L’encontre del Benjamí davant el C. B. TAVERNES C es presumix menys compromés. Els nostres menuts, amb dos victòries i una derrota, ocupen el quart lloc de la classificació, mentre que l’equip de Tavernes es cuer, sense haver pogut guanyar encara cap partit.

Encara que no es pot caure en l’exces de confiança, l’equip alzireny partix com a favorit. Com que el partit es juga a migdia estem segurs que els xiquets de José Borrull eixiran ben espavilats en busca de la seua tercera victòria i no es deixaran sorprendre perquè malgrat els pronòstics els partits s’han de guanyar a la pista.

5 comentarios para “ARRIBA L’HORA DE LA VERITAT PER ALS ALEVINS. EL BENJAMÍ A CONTINUAR EN LA SEUA LÍNIA ASCENDENT”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials