Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo_club_2012

 

Aquest passat cap de setmana es jugaren els últims partits de la Lliga FBCV per a tots els equips de l’NBAlzira. Sort dispar per a molts d’ells. El Sènior Masculí no va poder evitar el descens a Primera Zonal, pel contrari el Cadet Gruphac jugarà pel títol a la Fase Final de Zonal. Junior Base Sportleader i Sènior Femení es quedaren a les portes de poder jugar les fases final de les seues categories. Pel que fa a la resta, la progressió de tots els equips ha sigut una constant durant tota la temporada.

 

SENIOR_NBALZIRA_14_15_-1050

Sènior Masculí Preferent 2014-15

El Sènior Masculí de Preferent va perdre el partit clau fa dos jornades a Pego, sent superat en la classificació per l’equip alacantí en la penúltima jornada, quedant-se penúltim en posició de descens al final de la lliga amb cinc victòries per dinou derrotes en una complicada temporada.

SENIOR_FEM_VARENYAM_NBALZIRA_14_15_-1011

Sènior Femení Varenyam 2014-15

La categoria Sènior Femení va comptar amb dos fases. En la primera fase al grup d’autonòmica el Varenyam NBAlzira va finalitzar en la quarta posició amb cinc victòries per cinc derrotes. Classificades per a la segon fase de Preferent les nostres xiques han fet una segona part de la lliga extraordinària amb set victòries per tres derrotes, quedant segones de grup a les portes de jugar la fase final.

PRESENTACIO JUNIOR BASE 2014 2015

Junior Preferent Base Sportleader 2014-15

El representant en la categoria Junior de Preferent, el Base Sportleader NBAlzira ha estat lluitant fins el final per classificar-se per a la fase final, lloc destinant per als dos primers en la taula. Resultats adverses en l’últim tram de la lliga els ha fet ser tercers en la competició però amb un balanç molt positiu de victòries i derrotes. Així doncs, el Junior Base Sportleader ha sigut tercer amb vint partits guanyats per només cinc perduts.

PRESENTACIO JUNIOR GRANA 2014 2015

Junior Grana 1ª Zonal 2014-15

El Junior Grana de 1ª Zonal ha finalitzat la lliga en mitja taula. Amb deu partits guanyats per dotze perduts els jugadors de primer any han sabut afrontar la temporada sense passar perill en la classificació, sent sèptims a la fi del campionat.

PRESENTACIO JUNIOR FEMENI 2014 2015

Junior Femení 2014-15

Les xiques del Junior Femení també han jugat dos fases durant la temporada regular. La primera fase enquadrades en la categoria Preferent aconseguiren mantindre la categoria quedant segones de grup amb un extraordinari balanç de set victòries per tres derrotes. Ja en la segon fase, amb la resta d’equips provinents d’altres grups de preferent les nostres només pogueren guanyar un dels deus partits quedant últimes de grup.

PRESENTACIO CADET GRUPHAC 2014 2015

Cadet Gruphac 2014-15

Pel que fa a la categoria Cadet Masculí, el Gruphac, representant en la categoria IR Nivell 2 va quedar últim a la primera fase amb una victòria per nou derrotes. Obligat a jugar la segon fase en categoria Zonal els nostres han finalitzat segons de grup amb un balanç positiu de vuit victòries per només dos derrotes classificant-se així com un dels millors segons de grup per a la Fase Final de la categoria Cadet Masculí Zonal. El primer enfrontament de octaus de final serà el proper dia 9 front el NBXàtiva.

PRESENTACIO CADET GRANA 2014 2015

Cadet Grana 2014-15

El Cadet Grana, emmarcat en la primera fase de grups en la categoria IR Nivell 3 va finalitzar la primera part de la lliga com a penúltim de grup amb un balanç de 2/8. La segon fase de la lliga va estar emmarcat en la IR 2ª Zonal i amb un balanç de 4/6 finalitzaren quarts de grup.

PRESENTACIO INF TALLERES AUTOS LEAL 2014 2015

Infantil Talleres Autos Leal 2014-15

L’Infantil Talleres Autos Leal amb un balanç de quatre victòries per altres quatre derrotes va finalitzar tercer en el seu grup de IR Nivell 2 a la primera fase de la lliga. Ja en la segon fase, jugant en la IR 1ª Zonal l’equip ha acabat tercer amb balanç positiu de 6/4.

PRESENTACIO INFANTIL GRANA 2014 2015

Infantil Grana 2014-15

L’infantil Grana en la categoria IR Nivell 3 va finalitzar quint amb dos victòries en deu partits en la primera part de la lliga. A la segona fase jugant en la categoria 2ª Zonal va finalitzar segon en la taula amb un satisfactori balanç de set victòries per tres derrotes.

PRESENTACIO ALEVI BLAU 2014 2015

Aleví Blau 2014-15

L’últim representant del nostre club a les lligues federades, l’Aleví Blau, va finalitzar la primera fase de la lliga IR Nivell 2 com a quint classificat de sis equips amb dos partits guanyats dels deu disputats. En la segon part ha jugat en la categoria IR 1ª Zonal quedant tercer en la taula amb 5/5 en el balanç de guanyats i perduts.

Pel que fa als mes menuts, Aleví Grana i Benjamíns Blau i Grana, juguen la Lliga Mini organitzada pel CB Tavernes, i continuen en competició jugant les fases classificatòries pel títol en octaus de final.

Pel que fa als equips federats, finalitzada doncs la competició lliguera, donem pas al Trofeu Federació, on el Club ha inscrit als següents vuit equips en la seua categoria corresponent:

Sènior Masculí (Primera Zonal)

Sènios Femení (Especial)

Junior Masculí (Zonal)

Junior Femení (Preferent)

Cadet Masculí (Preferent)

Infantil Talleres Autos Leal i Infantil Grana (Preferent)

Aleví Masculí (Preferent)

Esperem tindre sort en aquesta categoria on ja en anys anteriors hem tingut equips que s’han proclamats campions. Sort a tots!

Per a més informació visita www.fbcv.es

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials