Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Gran partido de nuestros jugadores.

Gran partido de nuestros jugadores.

Gran matí de bàsquet el que vam viure el dissabte al Pavelló d’Alginet, tot i que el dia no començava gens bé al conéixer la inesperada baixa de Jorge Belda afectat per una forta gastroenteritis que deixava l’equip sense un dels seus pivots més efectius.

Després de la derrota davant Xàtiva els d’Alginet no volien deixar-se sorprendre un altra vegada. El seu entrenador va colocar un potent quintet inicial amb els seus dos jugadors més destacats, Arnau Velasco i Robert Greus. La forta aposta inicial va donar els seus fruits als locals, ajudats per un cert desconcert dels alzirenys que va obligar Villa a demanar un temps mort als pocs minuts de joc.

El transcurs del primer període no presagiava res bo, la falta d’atenció defensiva era explotada sense mirament per Arnau i Robert (8 i 10 punts respectivament, molts d’ells al contratac) arribant-se a la fi dels primers 8 minuts amb un clar 20-7 al marcador.

El partit es dirimia a la pista i a les banquetes. Villa no alterava els seus plans i va continuar alineant als jugadors previstos. En el segon temps Pau Albinyana va fer la seua primera aparició estel·lar i els seus 10 punts servien per a assolir un parcial de 9-11. Era l’inici de la remuntada que semblava confirmar-se en el tercer període que també es guanyava per 12-15.

El equipo de NB Alzira, consigue su victoria más importante.

El equipo de NB Alzira, consigue su victoria más importante.

Els equips se n’anaven al vestidor amb avantatge d’Alginet de 41-33, la debacle inicial havia estat atenuada però els nostres Alevins encara mostraven algunes carències, sobre tot defensives. Villa va haver de llegir-los la cartilla, l’equip no havia estat entrenant i recalcant conceptes per a jugar d’eixa manera, i els jugadors eixiren transformats. El quart període va ser el decisiu. La potència de Pau era una força desbocada que ningun adversari era capaç de detindre, Josep li subministrava combustible, Ivan i Ferran començaven a agafar rebots i a sumar en atac i Miquel Nadal continuava mostrant una extraordinària efectivitat en el tir a distància. Un parcial de 5-19 havia fet possible la remuntada i a la fi del període els nostres ja guanyaven de 6.

Tan sols hi havia un problema: Pau ja tenia 4 faltes.

Villa va previndre que en el quint període l’entrenador local tornaria a envidar fort i va arriscar tornant a posar-lo en pista. Però la jugada no va eixir bé i quan tot just havia transcorregut un minut Pau cometia la quinta falta. L’entrenador alzireny ho va veure clar i va ordenar als seus practicar bàsquet control, calia rentabilitzar els 6 punts d’avantatge. Miquel Sanjuan es va apoderar de la pilota, dirigint l’equip amb solvéncia, allargant les possesions al màxim i provocant un cert nerviosisme en els contraris. La tàctica va funcionar, el 6-6 d’este quint període era el tanteig mes baix del partit però deixava els nostres en una situació inmillorable per a endur-se l’encontre. I així va ser. L’Alzira va seguir manant a la pista, mantenint la intensitat defensiva i l’encert en el tir fins a arribar al 60-71 final.

Villa, fue fundamental con las rotaciones del equipo.

Villa, fue fundamental con las rotaciones del equipo.

Com no pot ser d’un altra manera la victòria va ser un éxit del col.lectiu on tots els jugadors aportaren el seu gra d’arena: Pau Albinyana amb la seua potència que li permetia entrar a cistella com un tren de mercaderies, 18 punts i la intensitat defensiva a la que ens té acostumats; Miquel Sanjuan, un altra vegada el màxim anotador de l’equip amb 23 punts, mantenint un incansable duel amb un gran jugador de la  qualitat de

Robert Greus; Miquel Nadal 11 punts i un espectacular percentatge de tir a distància de 5 de 6; Josep Sanjuan, pujant el baló amb seguretat i sempre atent a les ajudes defensives; Omar Youbi i Ferran Soler, agafant rebots i contribuint a la victòria amb punts decisius; Carlos Hungria, eixe jugador rapidisim sempre capaç d’obrir les defenses contràries; Ignacio Furió i Ernesto Laudes, amb un 100% d’encert en els tirs lliures; Emili i Ivan que van lluitar i córrer com el que més. I tampoc ens oblidem ací de Jorge Belda i Emilio Esparza que sabem van estar a casa animant els seus companys des de la distància, ni de Fran Villa, el director d’orquestra que dia a dia va modelant un equip cada vegada mes competitiu.

 

8 comentarios para “ALEVINS: C.B. ALGINET 60 – N.B. ALZIRA 71. JUGAREN, ES DIVERTIREN I … GUANYAREN!!!”

 • dalte says:

  QUE GRANS SOU! POC A POC EL MES INPORTANT PASAR-HO BE I DONAR GUERRA!!! SEGUEIX AIXI PAU,LA TEVA TETA ET SEGUEIX!!

  UN SALUT ALS ENTRENADORS I DONAR-LOS LA ENHORABONA PEL TREBALL EN EQUIP QUE FAN.

 • gokuu says:

  a wanyar al xàtiva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • gokuu says:

  Ara toca fer patir al Xàtiva i k vegen kina klasse d club es el nou basquet Alzira!!!!!!!!!!!!A per ells!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Kaplan says:

  Enhorabona xicons. El dissabte demostrareu que la cantera del club està pel bon camí. El vostre treball comença a donar els seus fruits. Això vos ha de servir com a alicient per a continuar creixent.

  I sobretot, creuem els dits perque l’equip al que guanyareu dissabte, el C.B. Alginet, no ens faça una OPA hostil la temporada que ve, s’emporte a mig equip i ens quedem sense alevins.

  Confiem en vosaltres.

 • elfèlix says:

  Felicitats cracks!!!!!… a seguir endavant i amb confiança sou imparables.

  Amb el vostre treball a la cantera, demostreu q podem ser un club referència en el futur amb la suma de tots.

  Aquest és el triomf de totes les persones q treballen per a q en Alzira continue havent bàsquet, tot i les dificultats q tenim dia a dia.

  Força amics.

  FLC

 • JUANJO says:

  Enhorabona xiquets, ara a pel Xàtiva!!!. Enhorabona al redactor, ara que ens ha deixat Andres Montes, ja em trobat substitut (un poquet mes alt i menys pesadet)

 • villa says:

  Enhorabona per eixa segona part espectacular i plena de ganes,teniu que jugar de eixa manera sempre, i gracies al redactor que se trevalla molt les croniques de cada partit.

 • ALBERTO (MISTER) says:

  ENHORABONA NANOS!!
  Gràcies per fer-nos gaudir ua vegada més i somiar amb les vostres heroicitats. I gràcies per fer-nos pensar ke en Alzira podem tindre bons ekips.
  Sou uns craks i continueu així, amb eixe treball i eixes ganes de millorar.
  ENHORABONA a eixe “peaso” d’entrenador ke teniu ke està fent les coses meravellosament be.
  I GRÀCIES a eixe gran redactor ke teniu ke ens fa vibrar amb les cròniques i ens fa quasi vore el partit en directe.
  A continuar treballant.
  ÀNIM I FORÇA

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials