Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRAÚltima jornada del Trofeu Federació per a tots els equips del club, excepte per al Benjamí Blau que encara te partits per jugar amb moltes opcions de classificar-se per a la fase final pel títol. El Junior Femení tindrà que esperar a la próxima setmana per veure si el seu màxim rival per la primera plaça guanya el seu partit. De no fer-ho les nostres seran primeres de grup i juagran per endur-se la copa. Cap altre equip s’ha classificat com a primer de grup per a la fase eliminatoria pel títol, l’Infantil Talleres Autos Leal ha finalitzat segon de grup, posició que li dona opció a classificar-se com a millor segon de tots els grups, però caldrà esperar al comunicat de federació per coneixer si la classificació es possible.

 

TROFEU FEDERACIÓ 2015

TF SÈNIOR MASCULÍ 1a Zonal. Grup G J5
NBALZIRA 63 – 74 CB PICASSENT

TF SÈNIOR FEMENÍ ESPECIAL. Grup D J5
C.B. OLIVA MOMPO OPTICA 57 – 40 VARENYAM NBALZIRA

TF JUNIOR MASCULÍ ZONAL. Grup E J5
CLUB BASQUET SUECA 83 – 56 BASE SPORTLEADER NBALZIRA

TF JUNIOR FEMENÍ ESPECIAL. Grup C J5
PICANYA BÀSQUET 64 – 44 NBALZIRA

TF CADET MASCULÍ PREFERENT. Grup G J5
GRUPHAC NBALZIRA – DESCANSA

TF INFANTIL MASCULÍ PREFERENT. Grup E J5
TALLERES AUTOS LEAL NBALZIRA 96 – 39 NBALZIRA GRANA

TF ALEVÍ MASCULÍ PREFERENT. Grup D J5
C.B. OLIVA 30 – 62 NBALZIRA

TF BENJAMÍ ESPECIAL. GRUP D J5
NBALZIRA 54 – 40 C.B. GENOVES BENJAMI

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials