Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
3X3_NBALZIRA_2015-1028

La grada es va omplir per vore les categories dels mes menuts.

Aquest dissabte 27 de Juny s’ha disputat el tradicional torneig bàsquet 3×3 Sant Bernat 2015. Enguany, amb la previsió d’altes temperatures, la competició ha tingut lloc en el Pavelló Fontana Mogort, a diferencia dels últims anys on ha sigut la Plaça Major la que es convertia en una gran pista de bàsquet. Encara que no s’ha pogut fugir de la calor, tots els participants han agraït jugar a l’ombra.

3X3_NBALZIRA_2015-1143

Un moment de la final Sub12.

Aquest any el torneig ha comptat amb la major inscripció de la seua història amb trenta-sis equips inscrits en les quatre categories: Sub12 (7 equips), Sub16 (9 equips), Sènior Masculí (14 equips i Sènior Femení (6 equips). La majoria d’equips participants en les categories Sub12, Sub16 i Sènior  Femení han estat formats per jugadors i jugadores d’Alzira, molts d’ells del nostre club. La resta de jugadors han procedit de pobles com Villanova de Castelló , Benifaió, Algemesí, Carcaixent, Alginet, Silla o Enguera entre altres. La participació en la categoria Sènior Masculí ha sigut la que més jugadors de fora va presentar.

3X3_NBALZIRA_2015-1002

De groc l’equip Talleres Autos Leal Sènior, que com cada any aporta un equip a cada categoria masculina.

Pel que fa als equips guanyadors, les eliminatòries pel títol començaven ja de matí amb la disputa de la final Sub12. NBAlzira 1 guanyaba a NBAlzira 2 i es feia amb la medalla de campions de la categoria dels mes menuts.

3X3_NBALZIRA_2015-1195

De roig els campions Alzira 1. De blau els finalistes Alzira 3.

Per la vesprada va ser el torn dels últims partits de les fases de grups dels majors on es decidiren els equips millor classificats per jugar semifinals i finals.

En categoria Sènior Femení les xiques de Benifaió “D’Estafa va la cosa” guanyaren en la final al equip local “Històries 1000”.

3X3_NBALZIRA_2015-1236

Amb la samarreta del Benifaió, “D’Estafa va la cosa” campiones de la categoria Sènior Femení.

3X3_NBALZIRA_2015-1235

Les nostres Juniors “Histories 1000” subcampiones de la categoria Sènior Femení.

Pel que fa a la categoria Sub16 dos equips amb jugadors locals foren els finalistes. La victòria va ser per a “Minabo de Kiev”. El segon classificat va ser els “Lory Money”.

3X3_NBALZIRA_2015-1289

“Minabo de Kiev”, campions Sub16.

3X3_NBALZIRA_2015-1288

Els “Lorey Money”. Segon classificats Sub16.

Últim partit del dia va ser el de la final dels Sèniors Masculí. L’encontre, disputat fins l’última possessió va ser per a l’equip d’Enguera els “Pelicanos de Navalon” al guanyar a l’equip “Biceps Team” format per jugadors d’Algemesí.

3X3_NBALZIRA_2015-1291

Els jugadors d’Enguera de “Los Pelicanos de Navalón”. Campions de la categoria Sènior Masculí.

3X3_NBALZIRA_2015-1290

“Biceps Team” d’Algemesí foren els finalistes en categoria Sènior Masculí.

Així doncs, un any més el Torneig 3×3 de Sant Bernat organitzat pel Club Nou Bàsquet Alzira, possa punt i final a la temporada 2014/2015. Agraïm a tots els col·laboradors que han fet possible un any més aquesta festa del bàsquet a Alzira com son l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Alzira, la Piscina Municipal d’Alzira, a Base Sportleader i als conserges del poliesportiu municipal per la seua amabilitat. També als festers de l’Alborxí per la paella que ens vaen preparar. Com no, agrair a tots els participants per la confiança depositada en aquest torneig, als pares i mares dels més menuts per acompanyar-los i animar-los durant tants partits des de la grada, i sobre tot, a tota la gent que desinteressadament ho han fet possible ajudant amb l’organització, el muntatge i les anotacions dels partits. Fins la temporada próxima!

3X3_NBALZIRA_2015-1117

Una de les moltes voluntaries anotant en l’acta durant un partit del torneig.

Totes les fotos del torneig les pots decarregar en www.flickr.com/nbalzira o en la nostra pàgina de Facebook.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials