GifFesteSoci

CARNET DE SOCI

Amb la intenció de fer cada dia més àmplia la base social del nostre club, el Nou Bàsquet Alzira llança el seu carnet de soci, amb el qual, a més d’acreditar la pertenència al club, els seus titulars podran beneficiar-se d’una sèrie d’interessants avantatges i descomptes en els establiments i comerços adherits.

Per què fer-se soci?

El motiu principal per a fer-se soci és contribuir, amb una xicoteta aportació individual, a la consolidació del nostre projecte esportiu, formatiu i social, inspirat en la formació des de la base, el companyerisme, l’esforç, la disciplina i el treball en equip.

Quant costa fer-se soci?

Per tant sols 20 euros anuals (15 euros en el cas dels jugadors, pares i mares) pots fer-te soci del Nou Bàsquet Alzira. Per esta mòdica quantitat, tindràs l’oportunitat de gaudir d’interessants avantatges i descomptes en una sèrie de comerços i establiments.

Com pots fer-te soci?

Si vols fer-te soci, pots descarregar-te la fulla de subscripció des de l’enllaç que hi ha més avall i presentar-la en les oficines del club, al pavelló Fontana Mogort, els dilluns, dimecres i divendres, de 19 a 21 hores. Una vegada presentada la fulla degudament complimentada en les oficines del club, en breu t’avisarem per a que passes a arreplegar el teu carnet de soci.

Ajuda’ns a fer realitat este gran projecte

La teua col·laboració és molt important. Fes-te soci!!!