Compartir

El club Nou Bàsquet Alzira va nàixer el juliol de 1998, fruit de la fusió entre els dos clubs que existien aleshores a la nostra ciutat: el Club Bàsquet Alzira i el Club Bàsquet Veterans Alzira, després d’uns anys de separació. Per aquelles dates, l’assemblea de socis del Club Bàsquet Veterans va aprovar la fusió entre els dos clubs.

Començava aleshores una trajectòria en comú amb la finalitat de treballar pel bàsquet a la nostra ciutat. Des de fa més d’una dècada els xiquets i jòvens alzirenys han disfrutat d’un referent clar per a la pràctica del nostre esport a Alzira.

El projecte del Nou Bàsquet Alzira respon a la filosofia d’oferir una formació esportiva i humana de qualitat a aquells xics i xiques que s’han decantat per la pràctica del nostre esport. Els nostres objectius no només se centren en formar els jugadors des de les edats més primerenques, sinò també formar persones capaces de conviure i treballar en equip. Entenem que la persona ha d’estar sempre per davant del jugador i és per això que volem que els xiquets i xiquetes siguen capaços de compaginar en tot moment els estudis i el bàsquet.

Igualment, volem que les famílies dels nostres jugadors i jugadores se senten profundament unides al Club al qual pertanyen els seus fills, generant així un ambient de familiaritat i proximitat entre tots els membres del Nou Bàsquet Alzira.