N.B. ALZIRA GRANA 52 – NUMISMÀTICA SAETABIS CANALS 44

(8-4/ 5-9/ 10-0/ 6-3 / 2-8/ 8-8 / 5-9 / 8-3)

El segon equip infantil va aconseguir la seua segona victòria de la temporada al imposar-se a Canals. Els Grana tingueren una nona eixida a pista, pressionant al rival a tot el camp i mostrant un bon joc, obtenint els primers avantatges al marcador.

Al segon parcial, després d’una cistella de Carles que pujava la diferència a sis punts, els locals patiren un baixó, que es va traduïr en un parcial de 0-9 per als visitants, que foren capaços de donar-li la volta al partit en tres minuts (10-13). Afortunadament, els de Vicent Hervàs saberen reaccionar i abans de finalitzar el parcial aconseguien empatar a 13. Sabedors dels problemes dels visitants per a superar la pressió plantejada a tota la pista en el primer període, l’equip tornà a entonar-se en defensa, furtant balons i propiciant ràpids contraatacs i un marcador favorable a la fi del període. La dinàmica positiva s’ha mantingut al quart parcial, on els locals aconseguien augmentar la diferència fins als 13 punts (29-16).

En la segona meitat tornaren a repetir-se els mateixos problemes que en els partits anteriors, els nostres infantils baixaren la seua intensitat i de tindre el partit pràcticament controlat passaren a perdre la iniciativa en el joc i estar febles en defensa, deixant que l’equip contrari anara retallant diferència al marcador poc a poc. Dos mals parcials (5é i 7é), permetien que el contrari es posara a tan sols 3 punts (44-41) a falta dels últims i definitius 5 minuts.

Afortunadament en eixos moments crucials el N.B. Alzira va saber jugar amb la suficient intensitat i intel·ligència, millorant la seua actitud defensiva amb bones ajudes que van permetre valuosísimes recuperacions de baló per a eixir al contraatac i sentenciar el partit als últims minuts (52-44).

Després d’esta victòria els Grana es consoliden al sisé lloc de la classificació amb un balanç de 2-2. Confiem en que la millora experimentada, especialment en l’aspecte defensiu permeta continuar escalant posicions.

Felicitats i a continuar treballant!

VARENYAM N.B. ALZIRA 34 – XATIVA B 40

Pel contrari el nostre infantil de Preferent va protagonitzar possiblement el pitjor partit en el que portem de temporada que va concloure en derrota davant Xàtiva B.

En un partit replet d’errors per les dos parts com demostra l’escasa anotació, s’arribava a la fi del temps reglamentari amb empat a 29 i amb l’equip de Pep Borrull molt mermat per les exclusions per 5 faltes de Toni, Damian i Alvaro.

A base de tirs lliures els setabencs s’avançaren de 4 punts a l’inici de la prórroga, avantatge que no va poder ser neutralitzat pels alzirenys que encara pergueren a Guillem i Ernesto abans que acabara el partit.

La próxima setmana Varenyam visita la pista de Tavernes on està obligat a guanyar si no vol despenjar-se dels llocs capdavanters.

Anim!

2 comentarios para “INFANTILS: EL GRANA S’IMPOSA A CANALS MENTRE VARENYAN PERD EN LA PRÓRROGA”