Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

 

Després d’haver-se configurat la nova junta directiva, tenim el plaer d’anunciar el primer fixatge per a la propera temporada. Es tracta de Roberto Craig i serà l’encarregat de dur el primer equip masculí en la categoria preferent. Roberto Craig López, de 58 anys, va nàixer a Buenos Aires (Argentina). És llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport per la universitat de València i es entrenador nivell 2 de bàsquet. Te una amplia experiència tant com a jugador com a entrenador. Es va formar al Club Morón de Buenos Aires i va jugar professionalment en diferents nivells de les lligues nacionals del seu país. Viu a Espanya des del l’any 2000 i els últims 9 anys ha sigut entrenador en el C.B. Aldaia en les categories júnior i sènior, on ha aconseguit quatre ascensos en els últims cinc anys, dos d’ells deixant el seu equips en categoria autonòmica.

ROBERTO CRAIG

Roberto Craig es farà càrrec del sènior masculí de preferent.

Amb la impossibilitat, degut a les circumstàncies excepcionals dels últims mesos, de mostrar la nostra alegria personalment per la seua arribada al nostre club, la directiva i la resta de la família del NBAlzira li enviem un missatge benvinguda a l’espera de poder trobar-mos, més prompte que tard, en la que serà la seua nova casa, el Pavelló Pérez Puig d’Alzira.

logo autos leal (2)

 

LOGO PALOMARES ABOGADOS 2019 2020

 

 

 

 

pie-publicaciones

Totes les fotos dels nostres partits en:
www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira
Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials