Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

 

Rubén Aparisi continuarà la propera temporada com a entrenador del planter. El jove entrenador i jugador el primer equip de preferent seguirà formant part del cós tècnic del club fent-se càrrec de l’Infantil Blau. La present temporada ha sigut entrenador del júnior i l’aleví Palomares Abogados a més a més de formar part del primer equip masculí com a jugador. Aparisi ve d’una generació de jugadors formats en el club des de categories de mini bàsquet i que desprès d’haver-se format com a entrenador no dubta en seguir al club per fer-lo seguir créixer.

image0

Rubén Aparici jugarà al sènior de preferent i continuarà com a entrenador del planter.

 

logo autos leal (2)

 

LOGO PALOMARES ABOGADOS 2019 2020

 

 

 

 

pie-publicaciones

Totes les fotos dels nostres partits en:
www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira
Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials