Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

 

La jugadora del Sènior Femení serà l’entrenadora de l’equip benjamí, tasca que compaginarà amb la preparació física de varies categories junt a David Vergara. Carmen, formada al nostre club, es graduada en Ciències de l’Activitat Física i Esport amb un màster en Alt Rendiment. Com ha jugadora ha format part de totes les categories del club i és una de les sèniors més destacades des del seu debut en el primer equip femení. Estem contents de comptar amb una persona de la casa amb tan bona preparació per seguir augmentant la qualitat de la formació del nostre planter.

Carmen estarà a les pistes del Pérez Puig tant com a jugadora com a entrenadora.

 

logo autos leal (2)

 

LOGO PALOMARES ABOGADOS 2019 2020

 

 

 

 

pie-publicaciones

Totes les fotos dels nostres partits en:
www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira
Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials