Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

L’exjugador de l’NBAlzira durà la direcció del segon equip masculí que la temporada que ve repetirà en la categoria de segona zonal.

IMG-20200720-WA0010

Pep torna a casa com a entrenador del sènior grana.

Pep ha sigut jugador del nostre planter arribant a jugar en el primer equip durant cinc temporades. També ha sigut jugador sènior del CB Alcàsser i CB Algemesí. Com a entrenador ha dirigit equips de les escoles municipals i al nostre equip aleví en la temporada 04/05. Ha entrenat als equips de l’ETSA UPV en categoria sènior tant femenina com masculina. La seua tasca com a coordinador en la seua etapa universitària es de segur molt útil per dur un equip de formació com és el nostre sènior de zonal que te com objectiu donar una formació més específica en quan a la transició que suposa pels jugadors júniors passar a les categories sènior. Benvingut de nou a casa Pep!

 

logo autos leal (2)

 

LOGO PALOMARES ABOGADOS 2019 2020

 

 

 

 

pie-publicaciones

Totes les fotos dels nostres partits en:
www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira
Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials