Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Alberto Lahoz inicia una nova etapa com a entrenador del planter.

L’entrenador i exjugador alzireny tornarà al club després d’unes temporades de descans a les banquetes. Alberto ha sigut entrenador del nostre club en moltes categories. Ha entrenat des de benjamins fins a Sèniors i a aconseguit campionats de Lliga i Copa Federació a la categoria cadet, a part de varies semifinals més amb els infantils. També com entrenador del primer equip masculí va ascendir en varies ocasions fins aplegar a Autonòmica, màxima categoria en la que ha jugat el nostre club. Fora del nostre club ha entrenat en l’escola del Valencia Basket durant cinc any per a passar a ser entrenador del planter del club valencià en categoria cadet masculí i femení. Estem segurs que tot el seu coneixement del joc i caràcter farà del seu nou equip cadet un referent al club i la lliga.

 

Alberto Lahoz comença una nova etapa al seu club.

!

 

logo autos leal (2)

 

LOGO PALOMARES ABOGADOS 2019 2020

 

 

 

 

pie-publicaciones

Totes les fotos dels nostres partits en:
www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira
Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials