Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El preparador físic David Vergara continuarà al front de la preparació i coordinació de la vessant física als entrenaments dels nostres equips la propera temporada. David va vindre de la mà de Alberto Lahoz fa cinc anys per a fer-se càrrec del primer equip masculí. Durant aquestes cinc temporades ha treballat també amb els equips sèniors, júnior i resta del planter. Amb el sènior masculí va aconseguir l’anhelat ascens a preferent i amb l’equip júnior va quallar grans temporades amb la consecució de títols com el de la Lliga Valenciana. Des de fa un parell de temporades, amb la incorporació de nous preparadors físics, David a exercit com a coordinador d’aquesta àrea que dona suport a tots els jugadors del club.

David Vergara.

 

La seua experiència i coneixement es fonamental per a traure un màxim rendiment als jugadors i previndre’ls de lesions.

 

logo autos leal (2)

 

LOGO PALOMARES ABOGADOS 2019 2020

 

 

 

 

pie-publicaciones

Totes les fotos dels nostres partits en:
www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira
Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials