Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Després de les reunions amb la regidoria d’esport de l’Ajuntament d’Alzira el club vol informar que a partir de demà 1 de setembre s’inicien els entrenaments de pretemporada al Pavelló Pérez Puig. El club és conscient del període extraordinari pel que estem passant i amb l’esforç de tots, fent ús del protocol d’actuació referent a les mesures de seguretat pel que fa a la higiene i la salut per fer front als contagis de la Covid-19, esperem poder iniciar les activitats i fer un pas més endavant a la nova normalitat que ens està tocant viure a tots. Us animem a llegir-vos el protocol, consultar els horaris provisionals per aquest mes de setembre i acudir a entrenar respectant sempre les recomanacions i les indicacions dels entrenadors. Qualsevol dubte podeu contactar als grups de Whatsapp amb els entrenadors o escriure a basquetalzira@gmail.com

 

HORARIS PRETEMPORADA SETEMBRE 2020

 

Consulteu el protocol ací: PROTOCOL NBALZIRA

logo autos leal (2)

 

LOGO PALOMARES ABOGADOS 2019 2020

 

 

 

 

pie-publicaciones

Totes les fotos dels nostres partits en:
www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira
Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials