Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Després de dies mirant el cel i amb noves restriccions publicades hui mateix referent als esdeveniments esportius a causa del coronavirus, pareix que ja podem dir que el planter torna a jugar un partit oficial després de huit mesos. Tindràn que esperar a estrenar-se el júnior i infantil blau ja que han aplaçat els seus partits al 2 de desembre. També serà el debut per a l’equip sènior de zonal que va descansar la primera jornada, i el primer equip s’estrenarà com a local en lliga. Com tots sabeu, desafortunadament no podrà haver-hi públic als pavellons.

LLIGA FBCV

FBCV Senior Masculino Preferente C JORNADA 2
NBALZIRA BLAU VS C.B.C MANISES B
 xxxxx
FBCV Senior Masculino 1ª Zonal B JORNADA 2
EL PILAR BLANCO VS NBALZIRA GRANA
FBCV Junior Masculino Preferente C JORNADA 2
MEDMARKET BENIDORM VS NBALZIRA
IR Cadete Masculino IR Nivel 3 F JORNADA 1
NBALZIRA BLAU VS C.S.A. CARCAIXENT
IR Cadete Masculino IR Nivel 4 L JORNADA 1
NB ALZIRA GRANA VS CB OLIVA B
 xxxx
carteleria-triparti-jor2dessssembre

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials