Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

fh8o30X7_400x400
El 9 de desembre, l’alcalde de la Ciutat d’Alzira, va comunicar les noves mesures que estaran vigents a la nostra ciutat referents a la COVID-19, aquesta informació també va en consonància per les dictaminades el dia 5 de desembre per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

El Club Nou Basquet Alzira, vol informar de les autoritzacions que li ha comunicat l’Ajuntament d’Alzira:

–             Es permet i limita l’accés del públic als partits fins a 100 espectadors, sempre complint unes normes bàsiques i obligatòries per al seu accés. Aquestes seran dur mascareta en tot moment des que s’accedisca a l’interior del pavelló i superar el control de temperatura a l’accés, on ha de donar una temperatura inferior a 37 ‘5ºC. Una volta ja a la graderia, s’hauran de respectar les marques de distància de seguretat, respectant la distància mínima entre persones d’1,5 m de separació.

 

–             Es poden reprendre els entrenaments del nostre equip de veterans.
–             La resta d’entrenaments continuaran desenvolupant-se a porta tancada.
–             Es permetrà l’ús dels vestidors però no l’ús de dutxes.

 

Alzira, 10 de desembre de 2020

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials