Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

NBALZIRA 92 – C.B. GRAO 66

Després d’un impecable inici de temporada amb set victòries consecutives, l’NBAlzira se’n va anar de vacances amb certs dubtes, provocats per les derrotes patides en les dos últimes jornades disputades abans de les festes de Nadal i Any Nou. Esta situació obligava als jugadors de Roberto Craig, no únicament a obtindre la victòria davant un equip de mitja taula, sinó a tornar a desenvolupar el seu millor joc com en les primeres jornades.

Els del Grao entraren millor en el partit i mentre els alzirenys tenien problemes per anotar, inclús en situacions fàcils baix l’anella quan aconseguien superar la defensa en zona visitant, aquells assolien un avantatge de 7 punts al minut 7, gràcies sobre tot a l’encert de Mañes i Bayo, autors d’onze dels tretze punts del seu equip.

C:B. Grao guanyava el primer quart 17-21 però als dos minuts del primer quart, un parcial de 8-0 amb dos triples inclosos de Luca Soler i Simon Ivanov, donava el comandament als de la Ribera 25-21. La diferència a l’electrònic a penes es va alterar durant la resta del quart, arribant-se al descans amb un ajustat 38-35.

En la represa els alzirenys pujaren la seua intensitat en defensa al temps que milloraven la circulació de baló en l’atac de la defensa zonal. Un parcial de 15-5 amb cinc accions de tres punts, quatre triples, dos d’ells d’Ignacio Furió, i un dos més ú d’Artur Argente, servia per donar als locals la primera diferència important (53-40) que s’allargava als 18 punts al final del tercer quart (62-44).

50670568538_99675ebb57_c

Bon inici d’any per als xics de Roberto Craig.

El partit semblava encarrilat però els alzirenys, conscients de que s’esperava d’ells alguna cosa més que una ximple victòria, no alçaren el peu de l’accelerador. Els visitants intentaren retallar distàncies mostrant un bon encert en el tir exterior que no va ser suficient per contrarestar la fluïdesa ofensiva dels blaugrana que amb un joc ràpid i ben coordinat acabaren emportant-se el partit per un clar 92-26 en un partit en que tot el col·lectiu va actuar amb bon nivell, si bé mereix especial menció el pivot Simon Ivanov que va anotar 28 punts amb 34 de valoració.

Important victòria per a continuar gaudint del primer lloc de la classificació. Ara els dubtes se plantegen per la dificultat de continuar les competicions amb normalitat degut a les restriccions imposades en molts municipis per lluitar contra la pandèmia, com mostra que dels set partits previstos en la jornada 9 del Grup C de Preferent tan sols pogueren disputar-se dos. Calendari en mà, el proper diumenge l’NBAlzira hauria de visitar la pista del Mislata B.C. però això haurà de ser amb permís del Covid-19.

NOU BÀSQUET ALZIRA

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials