Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

fh8o30X7_400x400La directiva del Club Nou Bàsquet Alzira, reunida hui 15 de gener del 2021, observant el context sociosanitari actual de la nostra ciutat, àrea sanitària i de la nostra comunitat autònoma, valorant la crescuda descontrolada del virus en l’última setmana, i amb el fi d’intentar minimitzar riscos innecessaris que puguen exposar al risc de contagi a tots els jugadors, jugadores, membres que formen part directa o indirecta més propera del club, ha decidit unilateralment ajornar tot acte de competició federada fins que el context sociosanitari siga més favorable.

Per tant, seguirem endavant amb els entrenaments dels grups federats, seguint les instruccions de les autoritats sanitàries i s’ajornen, des d’aquesta mateixa jornada, tots els partits del club en totes les categories fins, mínim, el 31 de gener del 2021.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials