Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Nou Bàsquet Alzira guanya al CB Algemesí al Pérez Puig.Algemesí arribava amb un equip just d’efectius i amb alguns jugadors no en les millors condicions físiques i anímiques, després d’haver participat poc abans en el partit de l’equip d’autonòmica. No era la millor situació per enfrontar-se a un Nou Bàsquet pletòric que està en el seu millor moment de la temporada.Durant 10 minuts va plantejar dificultats l’equip visitant, acabant 13-9 un primer quart en el que si bé els d’Alzira mostraren el seu habitual bon nivell defensiu, tingueren nombroses pèrdues i poca clarividència per anotar.

El primer equip invicte i amb opcions a pujar a Autonòmica.

A partir d’ahí, el partit va resultar un monòleg coral dels homens que dirigeix Roberto Craig. Els blaugrana a més a més d’imposar el seu ritme trepidant, aprofitaren l’escassa actitud defensiva del rival per lluir-se des de la línia de 6,75 i amb un parcial de 20-1 als 5 minuts del segon quart, inclosos 12 punts de triple, establien un clar avantatge (33-10) que tot i restar encara molt d’encontre, semblava difícil que el rival poguera capgirar.Amb pràcticament la mateixa diferència es va reprendre el joc (42-18) però poc va canviar després del pas pels vestidors. En el tercer quart Alzira endossava un nou parcial de 29-8 i deixava el partit completament sentenciat (71-26).

En l’últim quart Algemesí va baixar els braços completament, a diferència dels alzirenys que no afluixaren i continuaren prenent-se l’assumpte amb la seriositat que requereix un partit de la fase d’ascens. Alzira va ser una autèntica piconadora i l’escandalós resultat final mostra l’abismal diferència que en ganes, preparació i actitud va existir entre els dos equips.L’NBAlzira continua ocupant el primer lloc empatat a victòries amb el C.B. San Pedro Moixent. El proper diumenge visitarà la pista del C.B.C. Manises i una victòria significaria assegurar-se l’ascens a autonòmica.

L’NBAlzira Grana de primera zonal també va obtindré una àmplia victòria davant Paiporta Bàsquet Club 68-34, mantenint encara les seues opcions d’ocupar una de les dos places que donen dret a l’ascens a categoria preferent.

El segon equip tornà al camí de la victòria i manté també opcions a l’ascens a Preferent.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials