Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

 

Finalitza la temporada 2020/2021 per als dos equips sènior amb el primer equip aconseguint, a part d’una de les places que dona accés a la categoria autonòmica, el primer lloc en la classificació final fent-se així mereixedor del campionat lliguer de la categoria preferent. Els xics de Roberto Craig han quallat una extraordinària temporada malgrat el complicat que ha sigut en molts trams de la mateixa a causa de la pandèmia. En el primer tram lliguer, el primer equip aconseguia finalitzar primers de grup amb un balanç d’onze victòries per dues derrotes. Aquesta classificació els donava l’oportunitat de jugar la segona fase lliguera per l’ascens a la categoria Autonòmica. A falta de dos partits, els nostres no fallaren i aconseguien matemàticament la plaça en Autonòmica. Aquest cap de setmana, amb la disputa de l’últim partit d’aquesta última fase, i havent guanyat tots els partits d’aquesta, es convertien, a més a més, en campions de la categoria.

Aquesta gran fita ha contat durant tota la temporada amb el suport de jugadors del segon equip, els quals, entrenats per Pep Camps, també s’han jugat la fase d’ascens a preferent després de quedar quarts en la primera fase lliguera a un sol partit del líder. No han aconseguit finalment pujar a Preferent, però el balanç és molt bo, havent reforçat al primer equip de manera contínua i donant minuts als júniors del club.

L’Aleví entrenat per Villa va jugar la seua eliminatòria de huitens de final contra l’E.B de l’Olleria i amb les dues clares victòries aconseguides afrontarà els quarts de final el proper cap de setmana.

Després del partit, el primer equip celebrava el campionat amb part de l’afició.

Sènior Masculí Ascens a Autonòmica Grup C1
NBALZIRA BLAU 80 – 52 MARTINEZ VALLS


Sènior Masculí 1a Zonal Ascens Grup B1
NBALZIRA GRANA 68 – 72 BAIXENS-JOVENS BERENGUER DALMAU

Primer i segon equip, junt amb alguns júniors al final del partit de zonal.

 

IR Alevín Masculino IR FF 2ª Zonal 1/8 Final
NBALZIRA GRANA 74 – 49 ESCOLA BASQUET L´OLLERIA
ESCOLA BASQUET L´OLLERIA 44 – 49 NBALZIRA GRANA

Els xiquets i xiquetes de Villa ja estan en quarts de final.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials