Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El Nou Bàsquet Alzira obté l’ascens a Autonòmica i es proclama campió del grup C de Preferent

L’NBALZIRA ha tancat la temporada de forma brillant, acomiadant-se de l’afició que per fi en les últimes setmanes ha pogut ocupar la grada del Pérez Puig, amb un excel·lent partit i victòria davant Martínez Valls d’Ontinyent. Hem de reconèixer que a l’espectacle del que va poder gaudir el públic, va contribuir tant l’imponent estat de forma dels blaugrana com la qualitat i la valentia amb que els visitants plantejaren el partit.

El jove equip de la Vall d’Albaida no va fer servir l’habitual defensa zonal utilitzada per la majoria de rivals sinó que va disputar el partit de forma oberta, amb defensa individual els 40 minuts intentant imprimir la màxima velocitat a les seues transicions. Jugar-li als alzirenys amb les seues mateixes armes no va ser suficient per derrotar-los però el partit oferit pels dos equips va resultar interessant i amb moments de molt bon bàsquet.

Seguint la tònica de tota la temporada, Alzira va començar a construir la victòria des de la defensa, que en el primer quart tan sols va concedir9 punts (15-9). Mantenint la fermesa darrere l’atac va ser mes fluid al segon quarti l’avantatge s’estirava 41-25 en arribar el descans.

L’equip celebra al finalitzar l’últim partit de la temporada.

El partit va quedar definitivament trencat a l’inici del tercer quart quan un parcial de 14-2 en 7 minuts posava un 55-27 a l’electrònic que semblava inabastable per Martinez Valls. El tercer acte es tancava 66-36 i els d’Ontinyent, que mai li van perdre la cara al partit, guanyaren l’últim quart reduint la diferència fins al 80-52 final.

Una nova excel·lent actuació coral del conjunt alzireny on resulta difícil destacar cap jugador. L’aportació de tots va resultar important i mostra d’això és que els onze convocats per Roberto Craig aconseguiren anotar.

Roberto Craig ha aconseguit formar un grup increïble en la seua primera temporada com a primer entrenador

D’esta manera el N.B. Alzira a més d’obtindre l’ascens a Autonòmica se proclama campió del grup C de Preferent en una temporada de rècord per emmarcar. Han estat l’equip amb la mitjana de punts anotats per partit més alt (83,4) i amb la major diferència entre punts a favor i en contra (+308 en els dotze partits que configuren la fase d’ascens), dels 4 grups que integren la categoria preferent valenciana.

Enhorabona a tot el grup de jugadors i al cos tècnic!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials