Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

I per fi aplega el dia, ja tenim ací la final per al nostre Aleví entrenat per Fran Pérez “Villa”. Aquest cap de setmana viurem un altre intens cap de setmana amb una final més de les que ens tenen acostumats els nostres equips del planter quasi cada estiu. En aquesta ocasió l’aleví de Villa s’enfrontarà al Bàsquet Alcàsser a doble partit. El nostre és un equip format per dotze jugadors i jugadores, amb una barreja de primer i segon any, nous i no tan nous. Amb totes estes coses, han sabut competir el millor possible tots els partits fins a fer-se un lloc en la final. Siga el resultat que siga, ja podem dir que han fet una magnífica temporada. A gaudir de la final! Vos esperem a tots en el Pérez Puig el diumenge per vore el partit de tornada i animar als nostres!

IR ALEVÍ 2a ZONAL – FINAL

BÀSQUET ALCÀSSER Vs NBALZIRA (ANADA)

10/07/21 11:00 PAVELLÓ MUNICIPAL ALCÀSSER

NBALZIRA Vs BÀSQUET ALCÀSSER (TORNADA)

11/07/21 12:00 PAVELLÓ PÉREZ PUIG

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials