Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El nostre equip guanya el trofeu de campió Aleví de la categoria segona zonal després d’una final d’infart contra el Bàsquet Alcàsser al Pérez Puig. (45-43)

Els campions i les seues famílies a la grada

Hui diumenge ha tingut lloc el partit de tornada de la gran final en la nostra pista, amb tot per decidir, ja que el resultat del partit d’anada jugat el dissabte va ser d’empat a 69. El mateix patró d’igualtat ha seguit el partit de hui, on els nostres han tingut una renda sostinguda durant la major part del partit de quatre a sis punts. Però ha sigut en l’últim i definitiu quart quan el Bàsquet Alcàsser a sigut capaç de ficar-se per davant en el marcador a falta de molts pocs minuts per a la fi. En l’última possessió dels nostres Luís ha fet un triple per a tornar a liderar el marcador. Els pocs segons que ha tingut l’equip visitant per a fer una jugada per forçar la pròrroga o inclús guanyar amb un triple no ha finalitzat amb èxit. Així doncs, amb el xiulet final, grada i jugadors han festejat aquesta fita per al Nou Bàsquet Alzira com és guanyar un altre títol per al seu planter.

Villa i Mely en un temps mort amb els xiquets

Per aplegar a aquesta final Sofía, Juan Pablo, Miguel, David, Àngel F., Luís, Arón, Carles, Carlos, Àngel M., Andreu i Carmen a les ordres de Fran Pérez “Villa”, han tingut que classificar-se desprès d’una molt bona lliga regular i jugar quatre exigents eliminatòries a doble partit entre els millors equips dels vuit grups de la categoria segona zonal de tota la Comunitat Valenciana. Molt meritori l’esforç de tot l’equip. Els donem l’enhorabona!

Un dels útlims tirs al final de partit

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials