Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Integrants dels primers equips d’Alzira i Alginet es disputaren la final

El passat dissabte 17 de juliol es va disputar el 3×3 Sant Bernat 2021. Després de l’obligatòria cancel·lació en 2020 a causa de la pandèmia i de diverses edicions anteriors disputades als pavellons de la ciutat, el Nou Bàsquet Alzira va tornar a organitzar el clàssic torneig d’estiu de la capital de la Ribera, a la Plaça Major, el marc més visible, lluït i capaç d’atraure més públic.

La convocatòria realitzada per a equips de categoria sènior masculí, femení, veterans i sub-16, va tindre una gran resposta, comptant amb la participació d’equips de moltes localitats de la comarca i de la resta de la província de València com ara Alginet, Alberic, Cullera, Godella, Xàtiva, Silla i moltes altres.

Després de la fase de lligueta que va començar a jugar-se a partir de les nou del matí, les primeres finals en disputar-se van ser la de veterans i sènior femení. En la primera, el guanyador va ser “The Team of the Elders”, equip integrat per Arturo Argente, Paco i Pepe Borrull i Fèlix Lahoz, MVP de la categoria. En la final s’imposaren 9-7 a Matarranya, un altre equip integrat per veterans de l’NBAlzira.

The Team of the Elders amb jugadors del nostre equip de veterans foren els campions.

En categoria femenina el títol va ser per a “Last Minute” amb Carmen Serra, Raquel Soriano, Marta García i Alba Talavera que al partit definitiu s’imposava 6-8 a “Terreta Style”. La jugadora alzirenya Carmen Serra va ser la nominada com a MVP de les dones.

Last Minute, amb jugadores de diferents pobles de la comarca, guanyaren en la categoria femenina.

Les categories més nombroses van ser la sènior masculí i sub-16 que comptaren amb 11 equips cadascuna. Els equips quedaren enquadrats en dos grups per a disputar la lligueta classificatòria al llarg del matí. Els quatre primers equips de cada grup passaren a jugar les eliminatòries que culminaren en les finals disputades a última hora de la vesprada amb gran afluència de públic.

Cullera Team es feiam amb el trofeu Sub 16

En la final sub-16 “Cullera Team” integrat per Javier Cerveró, José J. Hernández, Jose Rico i Arnau Font, s’imposava al CB Silla per 13-7, recaient el guardó de MVP en l’últim dels jugadors anteriors.

Imparables els xics del CB Alginet es proclamaren campions en la categoria masculina

La final sènior masculina va respondre a la gran expectació generada al llarg del dia després de comprovar la gran qualitat dels equips participants. En un duel emocionantíssim, “Patrulla Caníbal”, format pels jugadors del sènior de l’NBAlzira Miquel i Josep Sanjuan, Carlos Hungría i Ignàcio Furió, acabaren caient als instants finals 11-13 contra “Pollastres de Coll Vert” quartet que alineava als jugadors del CB Alginet Miguel i Sergio Romero, Pepe Briz i Victor Pelufo, varis d’ells membres del conjunt que esta temporada ha aconseguit l’ascens a LEB Plata, tercera categoria del bàsquet nacional. El trofeu al MVP va ser per a Miguel Romero.

Els representans del nostre sènior finalitzaren en segona possició

Els dos primers equips de cada categoria van ser recompensats amb un premi en metàl·lic i els respectius trofeus lliurats per l’Alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i els representants de les empreses patrocinadores CLA Imagen i Nadalfret.

Al llarg de la vesprada també es va aprofitar per a retre un emotiu homenatge als jugadors de l’equip aleví de l’NBAlzira que fa una setmana va aconseguir el títol de campió de 2a categoria zonal.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials