Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

L’empresa alzirenya donarà nom al primer equip masculí en el seu retorn a la categoria Autonòmica.

Un any més, TALLERES AUTOS LEAL, torna a estar al costat del Nou Bàsquet Alzira i donarà suport al primer equip masculí després d’haver aconseguit la temporada passada l’ascens a la complicada categoria Autonòmica, màxima categoria històrica en la qual ha militat el nostre equip.

La presidenta Melisa Navasquillo i Miquel Sanjuan del primer equip a les oficines de Talleres Autos Leal.

Enguany, l’entrenador del primer equip i artífexs de l’ascens, Roberto Craig, comptarà amb la mateixa base de jugadors que tan bona temporada feren en preferent, encara que s’espera alguna incorporació en les pròximes setmanes.El taller multimarca d’Autos Leal està situat en el carrer Ronda de Barrablet 1 a pocs metres del nostre pavelló Pérez Puig.

El Taller d’Autos Leal està a pocs metres del notre pavellò.

A part de donar nom al primer equip, TALLERES AUTOS LEAL ofereix un descompte del 10% en la mà d’obra i des d’un 20% en una selecció de materials per a tots els socis del Nou Bàsquet Alzira.Agraïm enormement a la direcció de TALLERES AUTOS LEAL l’esforç que durant tantes temporades fa per ajudar-mos a promocionar l’esport entre els més jóvens de la nostra ciutat. Esperem comptar amb ells durant moltes temporades més.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials