Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Ja tenim la distribució dels grups del dos equips sénior.

En categoria Autonòmica, el nostre Talleres Autos Leal, jugarà al grup B front una gran majoria d’equips de les comarques més properes a València. El nostre veí, l’Algemesí, está enquadrat en el mateix grup, pel que de nou tornarem a tindre derbi riberenc. El grup B d’Autonòmica queda així:

Talleres Autos Leal NBAlzira – Adrihosan Bàsquet Llíria – Baixens CD Berenguer Dalmau A – CB Burriana Benimaclet Patronato – CB Grao – CB Tabernes Blanques B – CB Algemesí – CB Bètera – CB Jovens Almassera – CB L’Horta Godella – CB Moncada – Clinica Dental Fortaña-Gimenez NB Torrent – NB Paterna B – Picken Claret B.

Els dos equips sèniors junts al finalitzar la temporada 20/21

Pel que fa a l’equip de Pep Camps de Primera Zonal el grup visitará les pistes dels equips del voltant amb viatges més llargs com a Engera i Alcoi en dos ocasions. El grup C de 1ra Zona amb el nostre sènior grana queda així:

NBAlzira Grana – CB Almussafes – CB Burjassot – CB Genovés Gsport – CB Silla – CB Joventut d’Alcoi – CSA Carcaixent CC Ribera del Xúquer – Desguaces El Alemán CB Guadassuar – EMBA SM – Euforia NB Xàtiva – Mutua Levante NB Alcoi – Papas Argente Alberic – Salón Horóscopo Enguera Basket – Xeraco Bàsquet Club.

Quedem a l’espera de conèixer pròximament el calendari definitiu de les dos competicions que estan previstes que comencen a mitjans d’octubre. Mentrestant, els dos conjunts seguiran amb els seus partits de pretemporada.

Ací podeu consultar la informació de la Federació respecte a la distrivució de grups.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials