Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Contents d’anunciar que enguany Casa Oliver serà el patrocinador dels dos equips femenins del club, l’infantil i aleví. Aquesta temporada hem tingut la sort de poder formar dos equips en categoria femenina, fet que any rere any paréix que coste cada vegada més. Amb aquest dos grups de xiquetes competirem en les categories infantil i aleví. Esperem que la consolidació dels equips femenins siga una realitat amb aquest grup de xiquetes i el recolzament d’empreses com Casa Oliver. De ben segur, obriran el camí a moltes més xiques en un futur pròxim.

L’equip Infantil debutava amb victòria en el seu primer partit amistós

Casa Oliver està especialitzada en la promoció i comercialització de carns de races autòctones espanyoles i productes elaborats amb aquestes. Amb més de 80 anys de dedicació al sector de la carn de qualitat.
És una empresa de tradició familiar actualment dirigida per Alfonso i Carmen Oliver Navarro, germans que formen la *3a generació de carnissers.

La presidenta del club Melisa Navasquillo junt a Alfonso i Carmen Oliver.

Podeu trobar Casa Oliver en el carrer Santa Teresa, 19 d’Alzira.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials