Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

AUTOS LEAL NB ALZIRA 81 – 46 CB BENIMACLET

Tot i que en els dos primers partits l’equip havia mostrat un bon nivell de joc, el fet de que la victòria se negara, començava a generar certa inquietud sobre la capacitat dels jugadors per competir en categoria autonòmica, en la que debutava la gran majoria del planter blaugrana. I res millor que una clara i contundent victòria per dissipar dubtes i generar confiança.Conscients de la importància del que estava en joc, els alzirenys eixiren a pista amb màxima concentració i de la mà d’un estel·lar Vicent Duque, als 5 minuts ja anaven 10 punts dalt (14-4), diferència que s’allargava als 14 a la fi del primer quart (24-10). A la facilitat anotador, els de Roberto Craig afegien una defensa impecable que tapava les vies de penetració i obligava Benimaclet a encomanar-se als llançaments exteriors, aspecte en el no van mostrar encert al llarg de tot l’encontre.

L’Autos Leal al complet després del partit

El partit es posava de cara i després del patiment de les dos primeres jornades en que el resultat no es va definir fins els últims instants, els locals decidiren deixar-ho sentenciat el més ràpid possible i brindar a la parròquia una vesprada tranquil·la. I així va ser perquè al segon quart Autos Leal va continuar xafant l’accelerador fins arribar al descans amb un ampli avantatge (53-24).En la represa els locals van eixir amb certa relaxació, i els visitants aprofitaren la sequera anotadora per apuntar-se el tercer quart per 10-12

Ivanov en un intent de dos punts.

El partit mereixia un bon final i en l’últim quart els alzirenys tornaren a aplicar-se, amb un excel·lent treball de tot el grup i en el que va destacar de nou el pivot Vincent Duque que va acabar el partit amb 24 punts, 11 rebots i 3 assistències.Així doncs, victòria incontestable d’Autos Leal NB Alzira, per reforçar la confiança de l’equip i encarar amb optimisme els propers reptes. El dissabte vinent en Almàssera s’haurà de convalidar la bona actuació d’esta tercera jornada.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials