Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El pròxim dissabte tindrà lloc, després d’un any d’absència, la presentació oficial de tots els equips del club en el pavellò Pérez Puig d’Alzira.

Enguany tenim dos grans sorpreses. La primera serà la presentació de tots els equips escolars que de la mà dels nostres entrenadors estan iniciant-se en la pràctica del bàsquet en les escoles de la nostra ciutat. Els donarem la benvinguda com a segur futurs jugadors del nostre club.A continuació, tots els nostres jugadors faran el tradicional recorregut fins al cercle central per a ser tots presentats, des de l’equip baby fins a l’equip de veterans. Just després tenim el plat fort de la jornada amb l’interessantíssim partit entre el nostre primer equip, l’Autos Leal d’Autonòmica i l’equip d’elit Euro Pro Basket, format per jugadors professionals dels Estats Units i altres parts del món.

Vos esperem a tots per gaudir el que és el dia gran del Club. Volem vore-vos a tots, amb les mesures corresponents anti covid, omplir el Pérez Puig! No vos ho podeu perdre!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials