Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Aquesta vesprada de dissabte hem vist desfilar per la pista del Pérez Puig tots els jugadors del Club en la tradicional presentació dels equips de la present temporada 2021-2022.

En l’acte, presentat pel periodista alzireny David Chordà, hem pogut veure als més de 160 jugadors dels catorze equips que conformen el Nou Bàsquet Alzira des de la categoria Baby fins a l’equip de Veterans, als que s’han sumat els més de 100 xiquets que enguany formen part dels equips escolars entrenats pels nostres tècnics.

Han rebut reconeixements Carmen Serra, Bernat Mahíques, Vincent Duque, Luca Soler, Daniel Pelufo i Eric López per haver fet enguany deu anys com a jugadors blaugrana. En l’apartat del millor equip de la passada temporada, dos conjunts han compartit aquest guardó; l’aleví entrenat per Fran Pérez “Villa”, campió provincial de la 2a Zonal i el primer equip masculí entrenat per Roberto Craig per haver aconseguit el campionat de Preferent i l’ascens a Autonòmica. Els diplomes han sigut entregats pel regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira Fernando Pascual.

Tot seguit, la presidenta Melisa Navasquillo, ha agraït a tots els presents, tan jugadors, tècnics, pares i mares, el seu treball per fer créixer cada any més el club. A més a més, ha destacat l’augment d’equips malgrat la complicada situació que la pandèmia està creant i ha ficat l’accent per damunt de tot en l’esforç de les xiquetes de l’infantil i l’aleví que conformen, com no passava des de feia temps, la secció femenina del club amb l’esperança que a poc a poc vaja creixent. Confia Melisa en què, amb el nou projecte del Bàsquet a les Escoles, el club encara continue progressant. Fernando Pascual també ha dirigit unes paraules d’ànim al club per continuar aquesta progressió que dona orgull a la ciutat d’Alzira tal com reflectís el guardó Illa del Xúquer atorgat en la nit d’ahir en la Gala de l’Esport Alzireny. També ha reconegut que les condicions en les quals es veuen obligats a jugar i entrenar els nostres esportistes no són les idònies en referència a la mancança de pistes i el mal estat del pavelló Pérez Puig. Cal dir que justament hui, com passa cada vegada que plou, i a causa del lamentable estat i nul·la impermeabilització de la teulada del nostre pavelló, hem vist com els partits del matí han hagut de ser anul·lats, com també ha hagut de ser anul·lat, molt al nostre pesar, el partit que devia tancar aquesta presentació entre el Talleres Autos Leal i l’equip de jugadors internacionals Euro Pro Basket.

En acabar l’acte, tota la família del bàsquet alzireny, s’ha fet la foto al centre de la pista.

Des del Club volem agrair a totes aquelles persones que han fet possible aquest acte un any més i a la presència de tants pares, mares i amics en la graderia.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials