Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

AUTOS LEAL NBALZIRA 54 – 73 CB L’HORTA GODELLA
Després de l’àmplia derrota patida la jornada anterior a la pista del líder Tavernes Blanques, els alzirenys rebien la visita d’un altre dels equips capdavanters. L’inici de partit va ser impecable per part d’Autos Leal que en tres minuts endossaven un 7-0 al rival. La resposta de Godella va ser immediata replicant amb dos triples quasi consecutius i un parcial demolidor (0-16), arribant-se amb eixos 9 punts de diferència a la fi del primer quart (10-19).


Els blaugrana aconseguiren recuperar la fluïdesa en atac però no eren capaços de fer front al nivell físic de Godella que continuava guanyant el rebot i jugant amb un punt més d’intensitat. Tot i això, el segon quart acabava empatat i l’entrenador local s’emportava els seus al vestidor amb la intenció de fer els ajustos necessaris per a remuntar eixos 9 punts de desavantatge durant la segona part.

L’Autos Leal després del partit


Però durant la represa es va aguditzar encara més la tendència observada els 20 minuts anteriors. Alzira continuava amb problemes per atacar una defensa que no concedia una sola cistella fàcil, al mateix temps que tampoc encertava de més enllà de la línia de 6,75 (2 de 16, 13% en tir de tres), estadística molt diferent de la de Godella que a més de dominar el joc interior acabava el partit amb 8 triples.


Els de la Ribera seguiren lluitant sense aconseguir retallar la diferència que a les acaballes del tercer quart ja era de 14 punts (39-53) de manera que les esperances de remuntada acabaren dissipant-se.
La pròxima jornada Autos Leal NBAlzira visitarà la pista del NB Torrent amb la intenció d’arrancar una victòria després dels dos últims resultats desfavorables.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials