Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Presentació del carnet de soci

Els representants del club junt a l'alcaldessa, Elena Bastidas, i el regidor d'Esports, Eliseo Candela.

El Nou Bàsquet Alzira acaba de posar en marxa el carnet de soci del club, una iniciativa que permetrà als nostres socis disfrutar d’interessants avantatges i descomptes en una sèrie de comerços i establiments. De moment, la junta directiva ha aconseguit que 13 botigues i comerços de diferents sectors col·laboren amb esta iniciativa i continua fent gestions per a que en les pròximes setmanes s’incorporen moltes més.

La junta directiva, encapçalada pel president, José Enrique Sanjuan, es va reunir divendres passat amb l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, i el regidor d’Esports, Eliseo Candela, als quals va presentar la iniciativa i va aprofitar per a fer-los entrega dels carnets que els acrediten com a socis d’honor del club.

Durant la reunió, l’alcaldessa, Elena Bastidas, va valorar molt positivament la posada en marxa del carnet del soci i es va mostrar “orgullosa de pertànyer al vostre club, com així ho demostra este carnet”. Així mateix, Bastidas va aprofitar l’ocasió per a felicitar al Nou Bàsquet Alzira per l’ascens del primer equip a Preferent, categoria en la qual competirà enguany, i els va animar a continuar en la seua línia ascendent repleta d’èxits, i així posar el nom d’Alzira en el més alt.

El carnet de soci del Nou Bàsquet Alzira té un preu de 25 euros a l’any, que es redueix a 15 euros en el cas dels pares i mares de jugadors. Per esta xicoteta però important contribució, els socis del club també tindran dret a entrades gratuïtes per a assistir a partits del Power Electronics València i un descompte del 25% en els abonaments i les activitats que organitzen les Piscines Cobertes Municipals d’Alzira.

L’objectiu d’esta iniciativa és doble: per una banda, incrementar significativament la massa social del club i, per altra, oferir la possibilitat de contribuir, amb una xicoteta aportació individual, a la consolidació del projecte esportiu, formatiu i social que representa el club Nou Bàsquet Alzira a la nostra ciutat.

Si vols fer-te soci, pots arreplegar la fulla de suscripció en les oficines del club, al pavelló Fontana Mogort, els dilluns, dimecres i divendres, de 19 a 21 hores. Fulla de suscripció aci.

Ajuda’ns a fer realitat este gran projecte. La teua col·laboració és molt important. Fes-te soci !!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials