Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Jugadores y cuerpo técnico al completo.

El Nou Bàsquet Alzira ha presentat davant de la seua afició els seus equips per a la temporada 2010 – 2011 en un acte que va tindre lloc al pavelló Fontana Mogort i que va reunir a més de 300 persones, entre jugadors, pares, mares i aficionats a l’esport de la cistella. La presentació oficial, que va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Eliseo Candela, va servir com a punt d’arrancada de la nova temporada que començarà este pròxim cap de setmana.

De cara a la temporada 2010 – 2011, el club alzireny disposara de més de 120 jugadors distribuïts en onze equips, dos més que l’anterior campanya. Com a novetats, recupera el seu equip cadet masculí, després d’un any d’absència, i incorpora un nou equip en categoria aleví, que serà mixt de xics i xiques.

El primer equip, el sènior masculí, a les ordres del tècnic Alberto Lahoz, torna a la categoria de Preferent, després de l’ascens aconseguit la temporada passada, amb un planter que combina a la perfecció l’experiència i la joventut i amb l’objectiu d’estar en les primeres posicions de la classificació.

D’altra banda, el sènior masculí B, que milita a la Segona Zonal, tornarà a estar dirigit per José Borrull, qui s’ha marcat com a objectiu lluitar per l’ascens de categoria. El conjunt júnior masculí estarà dirigit per Pablo Brocca, qui també es farà càrrec de l’equip cadet masculí, amb l’objectiu de continuar amb la formació de les joves promeses del club.

Més d’una vintena de jugadors formen els dos equips infantils masculins, el blau i el blanc, que estaran a les ordres d’Alberto Lahoz i Kike Camarena, respectivament. Fran Pérez “Villa”, qui va rebre la major ovació per part del nombrós públic que es va reunir al pavelló Fontana Mogort, dirigirà una temporada més l’aleví masculí, que militarà en la màxima categoria autonòmica. A més, i com a novetat, el club incorpora un nou equip aleví mixt, que estarà a les ordres de Javier Valera.

Finalment, José Borrull continua entrenant als més menuts, els benjamins, amb els quals aspira a repetir la brillant actuació de la temporada passada en la Fase Intermunicipal d’Alginet amb un equip format en la seua majoria per jugadors de primer any.

La representació femenina del club la formen esta temporada l’infantil femení, entrenat per Jaume Boronat, i el sènior, que estrena nou entrenador, Fran Pérez “Villa”, amb l’objectiu de quedar en la part alta de la classificació en categoria autonòmica.

Tornar al més alt

Una vegada presentats els equips, va prendre la paraula el president del Nou Bàsquet Alzira, José Enrique Sanjuán, qui en la seua intervenció va animar als jugadors a treballar amb esforç i il·lusió per a portar a Alzira al més alt, i als pares i mares, aficionats i públic en general a prestar el seu suport per tal que el nostre club torne a ser un referent en la comarca.

La intervenció del regidor d’Esports, Eliseo Candela, va posar fi a l’acte. Candela, qui va felicitar al primer equip pel seu ascens a Preferent i els va desitjar sort en la seua nova andadura per la categoria, va destacar la il·lusió demostrada pel xiquets i xiquetes, i va reiterar el suport de l’Ajuntament d’Alzira al projecte esportiu, formatiu i social que representa el Nou Bàsquet Alzira.

Prèviament a la presentació oficial, el sènior masculí va jugar un partit amistós contra el CB Genovés, conjunt al qual s’enfrontarà este pròxim cap de setmana en la primera jornada de lliga de Preferent. En un partit en el qual cap dels dos entrenadors va voler mostrar totes les seues cartes, els alzirenys es van imposar per 71-58.

Per a finalitzar una intensa jornada de bàsquet a la capital de la Ribera, es va realitzar la foto de família en la qual els jugadors posaren per al record.

Un comentario para “NB ALZIRA PRESENTÓ A SUS JUGADORES”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials