Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Conveni amb Alzicoop

El president del club, José Enrique Sanjuan, amb els responsable de la cooperativa Alzicoop

Els socis del Nou Bàsquet Alzira podreu disfrutar d’importants descomptes en el preu de qualsevol carburant a l’Estació de Servici de la cooperativa Alzicoop, gràcies a l’acord al que han arribat els representants de les dos entitats. L’acord l’han signat el president d’Alzicoop, Bernardo Martín, i el president del Nou Bàsquet Alzira, José Enrique Sanjuan.

Els descomptes s’apliquen a tots els combustibles (gasoil, gasolina i biodièsel) que se serveixen a l’estació de la cooperativa, que presta servici durant les 24 hores. Els socis del Nou Bàsquet Alzira es beneficiaran també de la resta de servicis que presta l’estació d’Alzicoop, com ara el de rentat de vehicles.

En virtut d’este acord, els socis del club podran repostar a l’estació de servici d’Alzicoop utilitzant el seu carnet de soci. La targeta número un ha estat entregada a José Enrique Sanjuan, pel president d’Alzicoop, Bernardo Martín, qui ha esta acompanyat pel vice-secretari de la cooperativa, Fernando España.

El president del Nou Bàsquet Alzira ha destacat que “es tracta d’un al·licient més per als nostres socis, que podran rendibilitzar una part la seua aportació al club a través de les seues compres en els establiments adherits, en este cas comprant el gasoil i la gasolina a un preu més econòmic en l’estacio d’Alzicoop”.

D’altra banda, el president d’Alzicoop, Bernardo Martín, qui ha manifestat el seu interés pel projecte esportiu, formatiu i social del Nou Bàsquet Alzira, ha assenyalat que “es tracta d’un acord molt beneficiós per a les dos parts: per als socis del club que obtenen un descompte en els seus repostatges, i, en el cas d’Alzicoop, perquè podem incrementar així el nombre de clients de la nostra estació de servici”.

Carnet de soci del Nou Bàsquet Alzira

L’acord firmat amb Alzicoop és un dels nous avantatges que el Nou Bàsquet Alzira vol oferir als seus socis a través del “Carnet de Soci 2010-2011”, de recent aparició. De moment, la junta directiva ha aconseguit que 14 establiments i comerços de diferents sectors col·laboren amb esta iniciativa oferint interessants descomptes i avantatges als nostres socis, i continua fent gestions per a que en les pròximes setmanes s‘incorporen molts més.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials